Веб-портал міста Люботин » Головна » Привітання міського голови Леоніда ЛАЗУРЕНКА з Днем міста

 Привітання міського голови Леоніда ЛАЗУРЕНКА з Днем міста
Автор: Lubotin   Додано:3 вересня 2022   Переглядів:439   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Привітання міського голови Леоніда ЛАЗУРЕНКА з Днем міста

Сьогодні нашому місту виповнюється 372 роки

Шановна люботинська спільното, прийміть найщиріші вітання з Днем народження нашого рідного міста, якому сьогодні виповнюється 372 роки. Це свято для всіх, хто тут народився, хто приїхав одного разу й залишився назавжди, хто живе чи працює в ньому.

Наше місто унікальне природною красою, особливими традицями, славною історією і талановитими людьми, які прославляють його далеко за межами. Ще Люботин – це місто активних та згуртованих мешканців, які люблять рідне місто, і, не знаючи втоми, працюють для його розвитку.

Зараз ми живемо у складний час випробування для нашої країни, і нам так важливо бути згуртованою, єдиною громадою, вміти чути один одного, підтримувати та досягати бажаної мети. Я ціную активну громадянську позицію наших мешканців,  і впевнений, що разом ми подолаємо всі негаразди, пов’язані з агресією ворога.

Висловлюю подяку нашим комунальним підприємствам, які продовжують працювати на належному рівні і безперебійно надають комунальні послуги.

Дякую медичним працівникам, які відважно несуть варту із захисту здоров’я мешканців громади. Вдячність і освітянам, які навчають і виховують майбутнє нашого міста і країни.

Дякую працівникам всіх підприємств, установ і організацій, які забезпечують життєдіяльність та розвиток міської громади. Щира подяка колективам, благодійникам і жителям громади за всі добрі справи і наміри, спрямовані на підтримку наших захисників, громадян та благоустрій міста,

Цього разу в результаті збройної агресії росії і постійних сигналів тривоги, урочисті заходи проводитися не будуть. Але ворогові нас не зламати! І сьогодні, коли наша країна в небезпеці, люботинці зі зброєю в руках самовіддано боронять рідну землю від лютих ворогів. Всім захисникам, кожній людині, хто віддає свої сили для збереження цілісності території України, ми дякуємо, а полеглим Героям – віддаємо пошану. І хоч війна сьогодні ще триває, але ми впевнені: Україна перемагає, і Україна переможе!

Сьогодні найважливішим і найнеобхіднішим побажанням для кожного з нас є побажання Перемоги і миру. Тож нехай на нашій рідній землі буде злагода і процвітання, а небо над Україною завжди буде блакитним і безхмарним.

Слава Україні! Слава її Героям!


 З найкращими побажаннями, міський голова Леонід ЛАЗУРЕНКО

 

 

Привітання міського голови Леоніда ЛАЗУРЕНКА з Днем міста