Веб-портал міста Люботин » Головна » 17 вересня День працівників цивільного захисту України

 17 вересня День працівників цивільного захисту України
Автор: Lubotin   Додано:17 вересня 2022   Переглядів:170   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

17 вересня День працівників цивільного захисту України

Привітання міського голови Леоніда Лазуренка з Днем працівників цивільного захисту України



 

 
Шановні працівники цивільного захисту, прийміть найщиріші привітання з вашим професійним святом!
 
В усі часи існування пожежної служби та служби порятунку ви заслужено здобули всенародну повагу та довіру, бо це команди сильних, мужніх і відповідальних людей, які цілодобово стоять на захисті життя та безпеки громадян.
Сьогодні, ризикуючи власним життям, перебуваючи у різноманітних екстремальних ситуаціях, працівники служби в найперші хвилини наслідків агресії росії ліквідовують пожежі, завали, руйнування, рятують людей, проявляють свою високу професійну підготовку та гуманізм.
Наші рятувальники – справжні Герої, які своїм надійним захистом та силою духу гарантують невідкладну допомогу у найкритичніших ситуаціях всім, хто її потребує.
Шановні наші рятувальники, щиро бажаю сил та наснаги, благополуччя та нових професійних успіхів на благо нашої громади. Хай віра в Перемогу України надихає вас на подальшу місію – рятування людей і цілодобову бойову готовність до виконання своїх обов’язків.
Бажаю усім вам і вашим родинам міцного здоров'я, життєвих гараздів під мирним небом України і якомога менше тривожних викликів. Нехай спокій і злагода запанують на нашій землі.
 
 
        З повагою,  міський голова                               Леонід ЛАЗУРЕНКО