Веб-портал міста Люботин » Головна » Вітання міського голови Леоніда ЛАЗУРЕНКА зі святом Покрови, Днем захисників і захисниць України та Днем Українського козацтва

 Вітання міського голови Леоніда ЛАЗУРЕНКА зі святом Покрови, Днем захисників і захисниць України та Днем Українського козацтва
Автор: Lubotin   Додано:14 жовтня 2022   Переглядів:284   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Вітання міського голови Леоніда ЛАЗУРЕНКА зі святом Покрови, Днем захисників і захисниць України та Днем Українського козацтва



 

Слава Україні! Слава захисникам України! Ми переможемо!

 
Шановні друзі! 14 жовтня Україна відзначає свято – День Покрови, День захисників і захисниць України та  День Українського козацтва.
Це свято об’єднало усіх, хто знає, як це – щоденно захищати Україну, відвойовувати її незалежність, борючись із російським агресором. А зупинити терористичну державу, яка розуміє лише мову сили, може Перемога українських воїнів на полі бою.
Виклики, які сьогодні постали перед нашою країною, дали нове покоління Героїв сучасності, які, перейнявши звитягу боротьби минулих поколінь, дивують увесь світ мужністю, незламністю і героїзмом. Українські військові вкотре стали залізним щитом між цивілізованим світом і ордою, але ми обов’язково переможемо!

Дорогі захисники і захисниці України!
Вітаю вас зі святом доблесті та честі. Від усієї громади і від себе особисто висловлюю слова вдячності вам, українським воїнам, які зупинили російську орду, і сьогодні мужньо звільняють території України, бо за нами – правда, за нами – Перемога!
Сьогодні ми схиляємо голови перед тими, хто довів високе звання Захисника власною кров’ю, і доземно вклоняємось тим, хто заплатив за це своїм життям.
Вшановуємо міцність духу та пишаємося хоробрістю сучасних Героїв – захисників української землі. Знаємо, що ви робите усе можливе для звільнення нашої держави.
Тож прийміть найщиріші побажання міцного здоров'я, впевненості у власних силах і переконаннях, надійних тилів та швидкого повернення до своїх родин із Перемогою.
Будьмо сильними, і Господь не покине нас!
Слава Україні!
Слава захисникам України!
Ми переможемо!
 
 
 
З повагою                                   
міський голова Леонід ЛАЗУРЕНКО