Веб-портал міста Люботин » Головна » До Дня захисників та захисниць України

 До Дня захисників та захисниць України
Автор: Lubotin   Додано:14 жовтня 2022   Переглядів:319   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

До Дня захисників та захисниць України



Слава Україні! Слава захисникам України! Вдячні Вам за кожен ранок! Нехай Присвята Богородиця покриває Вас своїм захистом і всю нашу неньку-Україну!

Слова «Слава Україні - Героям слава» в сьогоденні набули особливого значення, вони адресовані тим, хто зі зброєю в руках захищає незалежність нашої держави, хто щосекундно дбає про спокій кожного українця.

Доблесть і честь солдатів і офіцерів - у цьому справжня сила будь-якої армії та українські військовослужбовці зберегли все це і примножили. Український воїн - надійний захисник, відданий патріот і людина, для якої честь, свобода і незалежність далеко не порожній звук.

У цей святковий день відбулась зустріч міського голови Лазуренка Леоніда Івановича з діючими військовими. За високий професіоналізм, особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету і територіальної цілісності України, та з нагоди Дня захисників та захисниць України, міський голова нагородив наших героїв-люботинців.

Протягом багатьох віків українські воїни змінювали обладунки, зброю, військову тактику та способи формування військ та незмінним залишився волелюбний дух, незламність і здатність до саможертовності, яка дивує увесь світ. Такими є сучасні захисники і захисниці України!

Вдячні Вам за кожен ранок! Нехай Присвята Богородиця покриває Вас своїм захистом і всю нашу неньку-Україну!

Слава Україні!
Слава захисникам України!