Веб-портал міста Люботин » Головна » 8 жовтня - День визволення України від фашистських загарбників

 8 жовтня - День визволення України від фашистських загарбників
Автор: Lubotin   Додано:28 жовтня 2022   Переглядів:261   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 1)

8 жовтня - День визволення України від фашистських загарбників

Звернення міського голови Леоніда ЛАЗУРЕНКА з нагоди Дня визволення України від фашистських загарбників



 

 
Шановна громадо! Прийміть найщиріші привітання з нагоди Дня визволення України від фашистських загарбників.
78 років тому на нашу благословенну українську землю прийшов довгоочікуваний мир, за який наші діди і прадіди на фронтах Другої Світової війни віддали найдорожче – своє життя. Вдячні покоління впродовж мирних років вшановували мужність, героїзм, високий патріотизм та незламну силу духу мільйонів українців – звичайних мирних жителів і відважних воїнів.
Але змінилися часи, і Україна знову героїчно протистоїть повномасштабному вторгненню орди, цього разу – російської. Та ми добре знаємо ціну миру й ціну свободи.
І сьогодні зі зброєю в руках кращі сини та доньки України гідно продовжують справу своїх предків – самовіддано захищають рідну землю, і кожен із них є прикладом мужності та патріотизму. Ми пишаємося відвагою захисників України, серед яких і наші земляки-люботинці. А подвиг дідів і прадідів надихає та вчить нас тому, що не може бути зависокою ціна свободи, ціна незалежності і ціна Перемоги. Тому ми обов’язково переможемо!
Бажаю кожній люботинській родині, щоб у домівках запанував мир і спокій, щоб збулися всі заповітні мрії та сподівання. Хай якнайшвидше ми здобудемо таку бажану Перемогу і мирне життя для рідної України.
Все буде Україна!
Слава Україні!
Слава її Героям!

З повагою міський голова Леонід ЛАЗУРЕНКО