Веб-портал міста Люботин » Головна » РОЗ'ЯСНЕННЯ ЩОДО ВВЕДЕННЯ ГРАФІКУ ПОГОДИННИХ ВІДКЛЮЧЕНЬ У ХАРКОВІ ТА ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ (інформація від 28.10.2022 р.)

 РОЗ'ЯСНЕННЯ ЩОДО ВВЕДЕННЯ ГРАФІКУ ПОГОДИННИХ ВІДКЛЮЧЕНЬ У ХАРКОВІ ТА ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ (інформація від 28.10.2022 р.)
Автор: Lubotin   Додано:1 листопада 2022   Переглядів:236   Категорія - [Головна, Відключення електропостачання]
 
 (голосів: 1)

РОЗ'ЯСНЕННЯ ЩОДО ВВЕДЕННЯ ГРАФІКУ ПОГОДИННИХ ВІДКЛЮЧЕНЬ У ХАРКОВІ ТА ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ (інформація від 28.10.2022 р.)

"Графік погодинних відключень" у вигляді PDF-файлу опублікований на головній сторінці офіційного сайту АТ "Харківобленерго". Він є актуальним протягом тижня з 31 жовтня по 6 листопада. Вводиться 12 черг відключення тривалістю по 3 години кожна, у період з 7.00 до 22.00.

 

У зв'язку зі складною ситуацією в енергетичній сфері держави, яка склалася внаслідок ворожих атак з боку російської федерації на об'єкти критичної інфраструктури у різних регіонах України, АТ "Харківобленерго" вводить графік погодинних відключень електроенергії для споживачів Харкова та Харківської області. Введення графіку допоможе зекономити електроенергію та збалансувати Об'єднану енергетичну систему України.

Графік опубліковано під назвою "Графік погодинних відключень" у вигляді PDF-файлу на головній сторінці офіційного сайту АТ "Харківобленерго". Він є актуальним протягом тижня з 31 жовтня по 6 листопада. Вводиться 12 черг відключення тривалістю по 3 години кожна, у період з 7.00 до 22.00.

image

Наголошуємо: користуйтеся виключно графіком, який розміщено на сайті обленерго! Він є найбільш актуальним та достовірним.

Що потрібно знати про графік погодинних відключень:

  • об'єкти критичної інфраструктури, міський електротранспорт, метро, об'єкти КП "Харківські теплові мережі", КП "Харківводоканал" та ін. відключатися не будуть;
  • відключення не торкнеться промислових підприємств, адже економіка країни повинна працювати;
  • графік погодинних відключень не буде вводитися в деокупованих населених пунктах Харківської області.

Щоб скористатися пошуком у файлі PDF на комп'ютері, потрібно натиснути комбінацію клавіш Ctrl + F та у пошуковому рядку, який з'явиться у правому верхньому куті, ввести назву вулиці. 

Щоб застосувати пошук на смартфоні, потрібно скористатися функцією "Пошук на сторінці".

Шановні споживачі! Просимо з розумінням поставитися до цього вимушеного кроку, а також до можливих коригувань у цьому графіку. Тому наполегливо радимо вам користуватися даними, які розміщено виключно на офіційному сайті АТ "Харківобленерго"!