Веб-портал міста Люботин » Головна » 4 листопада відзначаємо День залізничника України

 4 листопада відзначаємо День залізничника України
Автор: Lubotin   Додано:4 листопада 2022   Переглядів:255   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 1)

4 листопада відзначаємо День залізничника України



 

Привітання міського голови Леоніда ЛАЗУРЕНКА зі святом

Шановні друзі, шановні працівники залізничного транспорту!
Прийміть найщиріші привітання з нагоди вашого професійного свята.
 
Все життя нашого міста найтіснішим способом пов’язано із підприємствами залізниці – тут працюють наші рідні, знайомі чи друзі, і майже в кожній родині є представник цієї почесної професії. Залізниця завжди була і є символом надійності, постійного руху вперед, а професія залізничника залишається найбільш почесною і затребуваною.
 
І нині, у тяжкий час війни, працівники залізничної галузі працюють над вирішенням складних завдань цивільного і воєнного значення: налагодження логістики, оперативної евакуації населення, організації роботи критичної інфраструктури, зокрема, її підготовки до можливої агресії ворога.
 
Як і в мирний час, залізниця продовжує стабільний рух по основних станціях та допомагає з перевезенням пасажирів і гуманітарних вантажів.
 
Дякуємо вам, шановні залізничники, що незважаючи на ворожу канонаду, обстріли, комендантську годину, ви сміливо і добросовісно виконуєте свою роботу. Дякуємо за вашу особисту відповідальність та відданість своїй справі. Дякуємо за врятовані життя та долі українців.
 
Бажаю вам завжди гідно справлятися із покладеними завданнями, упевнено дивитися у завтрашній день. Бажаю родинного тепла, довгих років життя та стабільної роботи залізничної галузі в мирній і процвітаючій Україні!
 
Все буде Україна!
Україна переможе!
 
З повагою міський голова Леонід ЛАЗУРЕНКО