Веб-портал міста Люботин » Головна » У єдності – наша сила!

 У єдності – наша сила!
Автор: Lubotin   Додано:15 листопада 2022   Переглядів:241   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 1)

У єдності – наша сила!

Друзі, працюємо! Триває дев’ятий місяці війни.

 Збройні сили активно проводять наступальні операції й успішно звільняють територію України. На деокупованих територіях громади повертаються до мирного життя: місцева влада проводить стабілізаційні заходи з усунення ворожого перебування на українській землі, а комунальники відновлюютьпошкоджену агресором комунальну інфраструктуру.
  Міський оперативний штаб продовжує свою роботу в режимі 24/7, у штатному режимі працюють і підприємства критичної інфраструктури. В умовах воєнного часу ми більше почали цінувати роботу комунальників, які забезпечують нас водопостачанням, світлом та дбають про чистоту території міської громади. Раніше це були повсякденні й звичні речі, а зараз для нас вони набули важливого значення. Як і праця комунальників, бо залишитися під час війни на своїй роботі, сумлінно виконувати свої обов’язки на благо громади – це також подвиг. Тому їх відповідальний фронт – це постійна боротьба за благополуччя населення і забезпечення нас найнеобхіднішими послугами.
  За період минулого тижня комунальним підприємством ВККУ було усунуто 8 аварій та пошкоджень на централізованій мережі водопостачання та водовідведення біля домоволодінь на вулицях: Кільцева, Молокова, Б. Хмельницького, Слюсарна, Громова, Будівельна, Злагоди. Прочищено від сміття, відкачано стоків та промито каналізаційних колекторів на самопливній централізованій комунальній мережі водовідведення міста (вул. Слюсарна, вул. Громова, вул. Будівельна, вул.Злагоди). На території ясла-садка №5 проведено часткову заміну водомережі (68м).
  Люботинським комунальним житловим ремонтно-експлуатаційним підприємством проводилися роботи з обслуговування житлових будинків; виконано роботи з ремонту м’якої покрівлі (ремонт верхнього шару покриття бітумним розчином, ремонт стиків верхнього шару м’якої покрівлі, ремонт примикання оголовків димовентканалів) багатоповерхового житлового будинку по вул. Ціолковського, виконаний ремонт внутрішньо будинкової мережі водопостачання багатоповерхового житлового будинку та усунено наслідки агресії росії у житловому приміщенні гуртожитку.
  Працівниками виробничого управління комунального господарства проводилися роботи з грейдування та завезення б/в щебеню на вулиці Абдулова, Веселкова, Рокосовського, Деповська (1700м²), проходили роботи по зимовому утриманню доріг (розвезення піщаної суміші (призми) вул.Джерелянська, вул.Злагоди, вул.Шевченка; вивезення побутових відходів від населення, бюджетних організацій, підприємств та установ, юридичних і фізичних осіб, благоустрій міського сміттєзвалища (вул.Злагоди 30 м3) та роботи по видаленню і кронуванню аварійних сухостійних дерев вул.Шевченка (парк відпочинку).
  Отже, щоденно, крок за кроком, за плановими завданнями чи викликами складного сьогодення, як єдиний злагоджений механізм, працівники комунальних служб працюють на благо міської громади, і всі поточні завдання виконують якісно та з надійним результатом.
  Сьогодні кожен із нас працює з думкою про Перемогу, і своєю відповідальною працею наближає її, як тільки може. І завдяки згуртованості й взаємодопомозі ми неодмінно переможемо.
Допомагаємо своїм і захищаємо своє.
Слава Україні! Слава її Героям!
У єдності – наша сила!У єдності – наша сила!

У єдності – наша сила!У єдності – наша сила!

У єдності – наша сила!У єдності – наша сила!

У єдності – наша сила!У єдності – наша сила!

У єдності – наша сила!У єдності – наша сила!