Веб-портал міста Люботин » Головна » 7 грудня - День місцевого самоврядування в Україні

 7 грудня - День місцевого самоврядування в Україні
Автор: Lubotin   Додано:7 грудня 2022   Переглядів:374   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 1)

7 грудня - День місцевого самоврядування в Україні



 

Свято демократії всіх, хто працює у виконавчих органах міської ради, свято депутатів і виборців, свято голів квартальних комітетів і всіх, хто вболіває за долю громади.

Шановні працівники і ветерани органів місцевого самоврядування, шановні депутати, члени виконкому, міська громада!
 
Щиро вітаю всіх із нашим спільним святом – Днем місцевого самоврядування в Україні. Це свято демократії всіх, хто працює у виконавчих органах міської ради, свято депутатів і виборців, свято голів квартальних комітетів і всіх, хто вболіває за долю громади.
 
Перші години широкомасштабної війни в України змінили життя українців, діяльність державних і самоврядних органів. Та є потужний корпус однодумців, злагоджена робота якого в умовах турборежиму, пов’язаного з війною, допомагає чітко й оперативно вирішувати всі нагальні проблеми міської громади.
У складний період війни на долю міської влади випали додаткові функції, які стосувалися великого напливу внутрішньо переміщених осіб. Виконавчий комітет організував реєстрацію відповідного статусу, видачу довідок, і за допомогою членів громади налагодив процес розміщення людей, які покинули свої оселі, та підтримку їх гуманітарною допомогою.
 
Висловлюю сердечну вдячність усім, хто в складних умовах сьогодення працює задля підтримки людей і відстоює їх інтереси. Це складна праця, яка потребує щоденної самовідданості, чесного виконання своєї ролі й місії – служити мешканцям громади та сумлінно реалізовувати поставлені державою важливі завдання. Нехай і надалі ваше відповідальне ставлення до виконання своїх професійних обов’язків сприяє утвердженню народовладдя в нашій міській громаді, а підтримка земляків нехай завжди надає вам упевненості!
Зичу кожному міцного здоров’я й довгих років життя у мирній Україні, активної життєвої позиції, ентузіазму й нових здобутків у праці.
 
Все буде Україна! Миру всім нам і Перемоги!
  
 
Із найкращими побажаннями міський голова Леонід ЛАЗУРЕНКО