Веб-портал міста Люботин » Головна » Шановні працівники енергетичної галузі, прийміть найщиріші вітання з професійним святом!

 Шановні працівники енергетичної галузі, прийміть найщиріші вітання з професійним святом!
Автор: Lubotin   Додано:22 грудня 2022   Переглядів:438   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 1)

Шановні працівники енергетичної галузі, прийміть найщиріші вітання з професійним святом!



 

Ваша праця до повномасштабної війни та масованих обстрілів високо цінувалася суспільством, але особливого значення вона набула сьогодні, коли ворог обрав для себе об’єкти критичної інфраструктури, як ціль номер один.

Майже щодня в різних регіонах країни є ракетні обстріли чи атаки дронами, і майже щодня бувають влучання в енергооб’єкти. Руйнуючи нашу інфраструктуру, ворог випробовує нас на стійкість і згуртованість. Та мужні працівники енергетичної галузі вдень і вночі, під дощем чи снігом, наражаючи себе на смертельну небезпеку, на своєму енергетичному фронті роблять героїчні речі – відновлюють пошкоджені об’єкти енергосистеми України і забезпечують теплом і світлом українські оселі. Рахунок відновлення в основному йде не на дні, а на години.
Ми щиро вдячні працівникам енергетичної галузі за мужність, високий професіоналізм, відповідальність і самовіддану роботу в екстремальних умовах, коли росія-агресор нещадно знищує енергетичну інфраструктуру України.
Бажаю успішної роботи без аварій і серйозних проблем, мирного неба в мирній Україні і впевненості у завтрашньому дні. Нехай у ваших серцях панує тепло і спокій, а в домівках – родинний затишок і добробут.
Віримо в ЗСУ і підтримуємо українських енергетиків!
Все буде Україна! 
Разом – до Перемоги! 
З повагою міський голова Леонід ЛАЗУРЕНКО