Веб-портал міста Люботин » Головна » Сьогодні свій День народження святкує міський голова Леонід ЛАЗУРЕНКО!

 Сьогодні свій День народження святкує міський голова Леонід ЛАЗУРЕНКО!
Автор: Lubotin   Додано:12 січня 2023   Переглядів:852   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 1)

Сьогодні свій День народження святкує міський голова Леонід ЛАЗУРЕНКО!

 

Сьогодні свій День народження святкує міський голова Леонід ЛАЗУРЕНКО!




 

Люботинська міська рада, виконавчий комітет ради, громадськість міста щиро вітають Леоніда Івановича Лазуренка з Днем народження.

 
Шановний Леоніде Івановичу!
      Черговий рік Вашого життя видався непростим та випробувальним, як для керівника міської громади, так і для простого українського громадянина. У складні часи війни на Ваші плечі лягла подвійна відповідальність за кожного жителя громади та нових мешканців громади – переселенців. Та Ваша колосальна працездатність, висока відповідальність, принциповість і людяність, вимогливість до себе і до інших, неабияка мудрість та уміння приймати виважені рішення, є для усіх нас прикладом сумлінного виконання своїх обов’язків та великої відповідальності перед громадою за довірену справу.
     Під Вашою увагою і контролем знаходиться увесь спектр соціально-економічних проблем, що виникають перед міською громадою у цей важкий час, та реалізуються оптимальні шляхи їх вирішення.
     Ми щиро бажаємо Вам, шановний Леоніде Івановичу, амбітних планів у професійній діяльності, вагомих досягнень у справі служіння міській спільноті.
    Хай Вас завжди підтримують та надихають рідні, допомагають та розуміють колеги, а оптимізм, цілеспрямованість, лідерські якості та відповідальний підхід до всіх справ стануть гарантами подальших звершень на користь міської громади.
      Бажаємо залишатися таким же сильним і впевненим у своїх справах. Зичимо життєвого гарту, щоб і надалі Ваша праця була плідною та змістовною, а розпочаті справи принесли вагомі результати; міцного здоров`я і щастя, злагоди і сімейних гараздів на довгі роки.
 
Перемоги Україні та нових звершень у Вашому житті!
 
Із повагою та шаною, колектив міської ради, депутатський корпус,
члени виконкому та міська громада