Веб-портал міста Люботин » Головна » У Люботинській міській громаді дві непоправні втрати – під час захисту Батьківщини героїчно загинули воїни Дугін Роман і Чанишев Рена

 У Люботинській міській громаді дві непоправні втрати – під час захисту Батьківщини героїчно загинули воїни Дугін Роман і Чанишев Рена
Автор: Lubotin   Додано:10 лютого 2023   Переглядів:422   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

У Люботинській міській громаді дві непоправні втрати – під час захисту Батьківщини героїчно загинули воїни Дугін Роман і Чанишев Ренат

 

У Люботинській міській громаді дві непоправні втрати – під час захисту Батьківщини героїчно загинули воїни Дугін Роман і Чанишев Рена У Люботинській міській громаді дві непоправні втрати – під час захисту Батьківщини героїчно загинули воїни Дугін Роман і Чанишев Рена


 

Герої не вмирають, вони живуть у вдячній людській пам’яті

Герої не вмирають, вони живуть у вдячній людській пам’яті.
Триває війна, і в цій кривавій і несправедливій війні, яку розв’язала проти українського народу підла й ганебна російська федерація, щодня захисники своєю кров’ю виборюють свободу України. І щодня велика Перемога здобувається ціною здоров’я і життя наших воїнів. Війна забирає найкращих.
У Люботинській міській громаді дві непоправні втрати – під час захисту Батьківщини героїчно загинули воїни Дугін Роман і Чанишев Ренат.
 
Дугін Роман Володимирович народився 07.03.1986 р. Закінчив загальноосвітню школу № 3, працював на заводі робітником.
За станом здоров’я до армії не призивався, але коли Україна була в небезпеці, у 34 роки отримав воєнний білет, і в жовтні 2021 року вступив до штурмового батальйону «Айдар». Брав участь у боях за Волноваху, Авдіївку.
Роман – молодший сержант, був командиром відділення. Мужньо захищав Україну від російських окупаційних військ, даючи гідну відсіч загарбникам і героїчно виконуючи складні завдання на полі бою, як командир бойової машини.
У січні Роману вдалося на декілька днів відірватися від війни, щоб у колі рідних та друзів відсвяткувати Новий рік, який став для нього останнім.
7 лютого у запеклих боях під містом Бахмут, захищаючи територіальну цілісність і незалежність України, виборюючи мир і спокій на нашій землі, Роман героїчно загинув.
Без батька залишилася восьмирічна донька Інна.
Церемонія поховання загиблого Героя-земляка проходитиме 11 лютого о 15:00 на Алеї Слави центрального кладовища.
 
Чанишев Ренат Камілович народився у місті Харкові 16.05. 1979 р. Закінчив загальноосвітню школу № 124. Навчався у технікумі, далі з 19 років працював на заводі «Турбоатом» слюсарем.
Чотири роки тому став жителем Люботинської громади, проживав у сел. Манченки.
1 липня 2022 року добровольцем пішов захищати Україну від ворожої навали. Був навідник танкового взводу танкової роти. Ренат був сміливим і хоробрим воїном.
5 лютого під час виконання бойових завдань отримав травму, несумісну з життям.
Сиротою залишилася одинадцятирічна донька Каміла.
Поховають Рената у місті Харкові, де він народився.
 
У глибокій скорботі схиляємо низько голови перед подвигом Героїв, які боронили рідну землю, захищали нас і віддали своє життя за Україну.
Найщиріші співчуття рідним та близьким загиблих Героїв, поділяємо ваш біль утрати та сумуємо разом із вами.
Ми не забудемо Героїв! І не пробачимо ворогам!
Світла пам’ять Героям! Герої не вмирають!