Веб-портал міста Люботин » Головна » Літературний конкурс імені Теліги та Ольжича продовжує прийом творів

 Літературний конкурс імені Теліги та Ольжича продовжує прийом творів
Автор: Lubotin   Додано:7 березня 2023   Переглядів:188   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Літературний конкурс імені Теліги та Ольжича продовжує прийом творів



Прийом творчих робіт на Конкурс триває до 1 липня 2023 року.

Джерело: https://kharkivoda.gov.ua/news/119912

Державний комітет телебачення і радіомовлення України з 1 березня розпочав прийом творів на п’ятий щорічний Всеукраїнський літературний конкурс імені Олени Теліги та Олега Ольжича «Тільки тим дана перемога, хто у болі сміятись зміг! (Олена Теліга)».

Прийом творчих робіт на Конкурс триває до 1 липня 2023 року. До участі в Конкурсі запрошуються особи, яким виповнилося 15 років. Конкурсні роботи надсилаються за адресою: bibliovv@ukr.net. Лист має бути з поміткою «Конкурс, оргкомітет».

Конкурс проводиться у номінації «Художні твори». Приймаються нові оригінальні твори написані українською мовою, які раніше не оприлюднювалися, про події та учасників національно-визвольного руху в Україні ХХ-ХХІ століть та волонтерів, добровольців, військовослужбовців, капеланів, медпрацівників, журналістів, які брали або беруть участь у московсько-українській війні, розв’язаній росією у 2014 році. Обсяг роботи не повинен перевищувати 50 сторінок у форматі Word (міжрядковий інтервал 1,5, шрифт Times New Roman, кегль 14).

Про умови Конкурсу детальніше читайте в положенні. Зі складом журі можна ознайомитися за посиланням.

Нагадаємо, конкурс засновано Організацією українських націоналістів та Жіночим товариством імені Ольги Басараб та Олени Теліги за підтримки Держкомтелерадіо. Його метою є утвердження історичної пам’яті українського народу, його національної свідомості, формування та поширення духовних цінностей та пріоритетів – патріотизму, відданості справі державотворення, вшанування учасників українських національно-визвольних змагань нашого народу ХХ-ХХІ століть, зокрема героїв московсько-української війни, розв’язаної росією у 2014 році.