Веб-портал міста Люботин » Головна » 23 та 24 березня 2023 р. з 10 до 16.30 г. у приміщенні Люботинської публічної бібліотеки Благодійним фондом «Карітас Харків» буде здійснюватися реєстрація на отримання грошової допомоги

 23 та 24 березня 2023 р. з 10 до 16.30 г. у приміщенні Люботинської публічної бібліотеки Благодійним фондом «Карітас Харків» буде здійснюватися реєстрація на отримання грошової допомоги
Автор: Lubotin   Додано:22 березня 2023   Переглядів:301   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

23 та 24 березня 2023 р. з 10 до 16.30 г. у приміщенні Люботинської публічної бібліотеки Благодійним фондом «Карітас Харків» буде здійснюватися реєстрація на отримання грошової допомоги



 

Реєстрація на допомогу відбувається тільки: для певних категорій населення та наявності оригіналів необхідних документів

Шановні мешканці Люботинської територіальної громади!

23 та 24 березня 2023 р. з 10 до 16.30 г. у приміщенні Люботинської публічної бібліотеки

Благодійним фондом «Карітас Харків» буде здійснюватися реєстрація на отримання грошової допомоги.

Ми зможемо зареєструвати 120 -170  мешканців протягом одного дня,  тобто 16 людей за одну годину.

Ми  піклуємося про Вашу безпеку та безпеку своєї мобільної бригади, яка Вас реєструє на допомогу, тому, здійснюємо виїзд до Вас тільки, якщо не було обстрілів у Харкові та Харківській області напередодні вночі та зранку перед нашим виїздом! Просимо Вас відноситися з розумінням, якщо виїзд скасовується.

 

У пункті реєстрації просимо Вас не скупчуватися на вулиці. У разі повітряної тривоги ми продовжуємо реєстрацію у бомбосховищі або припиняємо роботу.

 

Зверніть особливу увагу, що: реєстрація на допомогу відбувається тільки: для певних категорій населення та наявності оригіналів необхідних документів (заздалегіть приготуйте документи, вивантажте: з Додатку Приватбанка/іншого банка реквізити банківського рахунку у форматі IBAN),якщо у Вас немає реквізитів у паперовому вигляді)

 

 

 

Проект «Обігрій» – забезпечення базових потреб сімей, що постраждали від конфлікту на сході України.  Проект реалізує Благодійний фонд «Карітас Харків».  Донори проекту: Word Vision International

Кошти надаються для забезпечення базових потреб в надзвичайних ситуаціях:

місцевим жителям та внутрішньо-переміщеним особам (ВПО), що  прибули з окупованих територій або із зон ведення активних бойових дій після 24.02.2022р., які проживають у Люботинській громаді тільки при наявності категорії вразливості.

Допомога спрямована на підтримку найбільш вразливих наступних категорій:

  • Багатодітні сім’ї (три або більше неповнолітніх дітей);
  • Самотні батьки/опікуни, (які проживають разом з дітьми) – тільки при наявності статусу самотнього опікуна;
  • Вагітні жінки та матері дітей до 3-х років;
  • Родини, де є неповнолітні важкохворі діти або неповнолітні діти з інвалідністю;
  • Важкохворі  та   Інваліди  І  та ІІ група інвалідності (тільки при наявності  виписки/довідки з лікарні, довідки медико- соціальної експертизи)

Член родини може отримати грошову допомогу у розмірі 6 660 грн. на банківський рахунок     IBAN. Максимальна кількість: до 4-х осіб на родину.

Грошова допомога надається лише тим:  

  • хто НЕ ОТРИМАВ грошову допомогу від інших благодійних фондів або міжнародних організацій в останні три місяці,
  • відповідають одному із критеріїв вразливості.
  • дохід на одного члена родини складає не більше, ніж 5400 грн

 

 Реєстрація буде здійснюватися соціальними працівниками благодійного фонду «Карітас Харків» тільки на    підставі Ваших оригіналів документів:

 

  • паспорт (якщо це картка, необхідно також витяг про місце реєстрації),
  • ІПН (ІПН потрібен від усіх осіб домогосподарства, включно з дітьми),
  • реквізити банківського рахунку у форматі IBAN (паперова довідка або реквізити з додатку Вашого банку),
  • довідка     ВПО,
  • документи, які підтверджують категорії вразливості, перераховані вище: (посвідчення багатодітної родини, документ самотнього опікуна, свідоцтво про народження, документ, що підтверджує важку хворобу/інвалідність – довідка медико- соціальної експертизи або виписка/довідка з лікарні)
  • довідка про доходи за 2022 р (витяг з Дії) – бажано.

Реєстрація не гарантує, що Карітас зможе надати вам допомогу; вона дозволяє «Карітас» визначити, чи відповідаєте ви вимогам.  Після проведення відбору Ви отримаєте SMS- повідомлення про результати відбору.

Якщо у вас виникли запитання, пропозиція або скарга, просимо телефонувати на гарячу лінію МБФ «Карітасу України» за телефоном: 0800 33 67 34

Ви також можете написати листа на feedback@caritas.ua або заповнити спеціальну форму на сайті МБФ «Карітас України» (http://caritas.ua/sos/).

Ви можете зв’язатися з нами, надіславши нам електронний лист за адресою:  feedback_ukraine@wvi.org