Веб-портал міста Люботин » Головна » Надсилання документів виконавчого провадження

 Надсилання документів виконавчого провадження
Автор: Chekardina   Додано:2 червня 2011   Переглядів:1769   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

           Відділ державної виконавчої служби Люботинського міського управління юстиції Харківської області вважає за необхідне довести до відома та роз’яснити  всім громадянам  яким чином надсилаються документи виконавчого провадження, ( ст.31 Закону України «Про виконавче провадження» ( в новій редакції на 09.03.2011р.):


Стаття 31. Надсилання документів виконавчого провадження


1. Копії постанов державного виконавця та інші документи виконавчого провадження (далі - документи виконавчого провадження), що державний виконавець зобов'язаний довести до відома сторін та інших учасників виконавчого провадження, надсилаються адресатам із супровідними листами простою кореспонденцією, крім постанов про відкриття виконавчого провадження або відмову у відкритті виконавчого провадження, про повернення виконавчого документа стягувачу відповідно до статті 47 цього Закону, що надсилаються рекомендованим листом з повідомленням про вручення. Боржник вважається повідомленим про відкриття виконавчого провадження, якщо йому надіслано постанову про відкриття виконавчого провадження за адресою, зазначеною у виконавчому документі.

2. За умови авансування стягувачем у порядку, передбаченому цим Законом, витрат на організацію та проведення виконавчих дій документи виконавчого провадження можуть надсилатися його учасникам рекомендованими листами.

3. За письмовою заявою учасників виконавчого провадження документи виконавчого провадження можуть надсилатися адресатам каналами факсимільного зв'язку або електронною поштою. Документи виконавчого провадження, надіслані каналами факсимільного зв'язку або електронною поштою, вважаються врученими за наявності належного підтвердження їх одержання адресатами.

4. Державний виконавець або уповноважена ним особа може особисто вручити документи вивчого провадження не є перешкодою для проведення подальших виконавчих дій у встановленому цим Законом порядку.

6. У разі звернення стягнення на заробітну плату (заробіток), пенсію, стипендію чи інші доходи боржника документи виконавчого провадження можуть бути вручені представникам адміністрації підприємства, установи та організації, фізичній особі, фізичній особі - підприємцю, у якої працює боржник, особисто державним вико5. Належним чином оформлена відмова сторін виконавчого провадження від одержання документів виконавчого провадження не є перешкодою для проведення подальших виконавчих дій у встановленому цим Законом порядку.навцем або уповноваженою ним особою під розписку.

 

 

Начальник відділу державної виконавчої служби Люботинського

міського управління юстиції Харківської області Я.В. Іськів