Веб-портал міста Люботин » Головна » 8 травня - МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ МУЗЕЇВ

 8 травня - МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ МУЗЕЇВ
Автор: Lubotin   Додано:18 травня 2023   Переглядів:86   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

8 травня - МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ МУЗЕЇВ

Висловлюємо подяку всім причетним до музейної справи і бажаємо цікавих знахідок, професійного успіху, вдячності від відвідувачів та непохитної віри в світле майбутнє України

Шановні друзі, сьогодні – Міжнародний день музеїв. Саме музейній діяльності притаманне дбайливе збереження історичної спадщини народу, його традицій та культурного надбання. І завдяки самовідданій праці тих, хто присвятив своє життя розвитку музейної справи, дбайливо зберігається й примножується історія громади та популяризується самобутня спадщина рідного краю.

Сьогодні вітаємо працівників Краєзнавчого музею, дарувальників експонатів для музею, відвідувачів виставок зі святом і дякуємо за просвітницьку турботу, формування любові до свого народу та його культури. Ми високо цінуємо щоденні зусилля працівників музею, спрямовані на дбайливе збереження, популяризацію самобутнього спадку рідного краю, і твердо віримо, що самовіддана праця музейних працівників – вірних служителів часу й надалі вирізнятиметься високим професіоналізмом, подвижництвом та сприятиме примноженню духовних надбань.

Висловлюю подяку всім причетним до музейної справи і бажаю вам цікавих знахідок, професійного успіху, вдячності від відвідувачів та непохитної віри в світле майбутнє України.

Віримо в Перемогу! Все буде Україна!

 

 

З повагою міський голова Леонід ЛАЗУРЕНКО

 

 

8 травня - МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ МУЗЕЇВ 8 травня - МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ МУЗЕЇВ

8 травня - МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ МУЗЕЇВ 8 травня - МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ МУЗЕЇВ

8 травня - МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ МУЗЕЇВ 8 травня - МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ МУЗЕЇВ

8 травня - МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ МУЗЕЇВ 8 травня - МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ МУЗЕЇВ