Веб-портал міста Люботин » Головна » Повідомлення про намір отримати дозвіл на викиди

 Повідомлення про намір отримати дозвіл на викиди
Автор: Lubotin   Додано:25 травня 2023   Переглядів:109   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Повідомлення про намір отримати дозвіл на викиди

Повне та скорочене найменування суб’єкта господарювання: ФІЛІЯ «ЖОВТНЕВЕ ЛІСОВЕ ГОСПОДАРСТВО» ДЕРЖАВНОГО СПЕЦІАЛІЗОВАНОГО ГОСПОДАРСЬКОГО ПІДПРИЄМСТВА «ЛІСИ УКРАЇНИ»; ФІЛІЯ «ЖОВТНЕВЕ ЛІСОВЕ ГОСПОДАРСТВО» ДП «ЛІСИ УКРАЇНИ»

    Ідентифікаційний код юридичної особи в ЄДРПОУ – 45025507
   Місцезнаходження суб’єкта господарювання: 62472, Харківська обл., Харківський р-н, м. Мерефа, вул. Лесі Українки, буд.63; к.т.: +380503087859, e-mail: jovtlis@gmail.com
    Місцезнаходження об’єкта: Харківська обл., Харківський р-н, м. Люботин, вул. Челюскіна, 105
    Мета отримання дозволу на викиди – отримання права здійснювати експлуатацію об’єкту, з якого в атмосферне повітря надходять забруднюючі речовини або їх суміші.
     Відомості про наявність висновку з оцінки впливу на довкілля: Відповідно до ЗУ “Про оцінку впливу на довкілля” даний об’єкт не підлягає оцінці впливу на довкілля, оскільки не здійснює діяльність, яка підпадає під дію цього закону.
     Загальний опис об’єкта (опис виробництв та технологічного устаткування):
  Підприємство спеціалізується на лісівництві та лісозаготівлі. На проммайданчику розташовані: адміністративна будівля, деревообробна ділянка, відкрита автостоянка. На деревообробній ділянці встановлена деревообробна стрічковопильна установка, піч на дровах та піч «Буржуйка»; заточування деталей та інструменту здійснюється точильному пристрої.
      Відомості щодо видів та обсягів викидів
   Загальна кількість забруднюючих речовин становить 0,8297 т/рік, у т.ч.: Азоту діоксид - 0,11807, Вуглецю оксид - 0,19818, Недиференційований за складом пил - 0,10295, Метан - 0,00625, Пил деревний - 0,4032, Пил абразивно-металічний - 0,00101.
     Заходи щодо впровадження найкращих існуючих технологій виробництва та заходи щодо скорочення викидів не передбачені.
     Пропозиції щодо дозволених обсягів викидів відповідають законодавству.
  Зауваження та пропозиції громадськості щодо дозволу на викиди можуть надсилатися до Харківської обласної військової адміністрації протягом 30 календарних днів з дня публікації повідомлення за адресою: 61002, м. Харків, вул. Сумська, 64;
obladm@kharkivoda.gov.ua або upress@kharkivoda.gov.ua.