Веб-портал міста Люботин » Головна » Творчі роботи люботинських школярів зможе прочитати весь світ!

 Творчі роботи люботинських школярів зможе прочитати весь світ!
Автор: Chekardina   Додано:17 червня 2011   Переглядів:1171   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

 

Ви, напевно, пам’ятаєте, що люботинські школярі вперше активно залучилися до Міжнародної олімпіади з креативного письма (International writing creativ olympic), яка проводилася по всій країні! Тож, результати не забарилися і навіть приємно здивували нас!

 Ми з радістю вітаємо Аліну Каплун та Ірину Літкевич (учениць Люботинської гімназії №1) з перемогою на Міжнародній олімпіаді з креативного письма на регіональному рівні в Харківській обл. Дівчата показали досить гарний результат, що не може не радувати. Роботи переможців розміщені в Інтернеті (www.iwokharkivoblast.wordpress.com), тому твори цих талановитих дівчат можуть побачити всі бажаючі і впевнитися, що здобути перемогу було не так-то й легко. На ряду з іншими учасниками дівчата виступили гідно і отримали цінні призи й Сертифікати переможців.

У попередньому номері Люботинського вісника (№ 3 (125) ми повідомляли, що Міжнародна олімпіада для учнів 8-10 класів у нашому місті була організована волонтером Корпусу Миру США, Люботинською молодіжною організацією “Спілкування без кордонів” та керівником методичного об’єднання учителів англійської мови м. Люботина. Завдяки підтримки з боку Люботинської міськради, Люботинської центральної бібліотеки та Національного волонтера програми “Волонтери ООН”, наші школярі масово залучилися до олімпіади і здивували всю Харківщину:  за кількістю учасників, переможців і призерів - вони випередили всі міста нашої області.

Волонтер Корпусу Миру Саллі також відзначила високу активність люботинців, які підготували 42 оригінальні роботи, більшість з яких мала високий рівень.

Ми вдячні Аліні та Ірині за їх чудові роботи, які будуть прочитані у найвіддаленіших куточках світу, а також за те, що своїми роботами вони доводять, що у нашому місті є талановита молодь. Ми пишаємося дівчатами!

Думаю, що студенти і школярі нашого міста, активно залучившись до роботи англомовного клубу (« Speaking club»), що діє у межах Люботинської студії молодіжного лідерства та соціальної активності, у наступному році зможуть показати не гірші результати. Літня англомовна школа “Енергія творчості” розпочне роботу наприкінці червня. Тож, запрошуємо всіх бажаючих поглибити знання з англійської, продемонструвати свою креативність та гідно представити Люботин на Міжнародній Олімпіаді!

 

Анастасія Новікова, Люботинська ЗОШ № 2.