Веб-портал міста Люботин » Головна » Про затвердження Порядку визначення та відшкодування Люботинській міській раді збитків

 Про затвердження Порядку визначення та відшкодування Люботинській міській раді збитків
Автор: Chekardina   Додано:30 червня 2011   Переглядів:1549   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 1)

ПОВІДОМЛЕННЯ
про оприлюднення проекту регуляторного акту – рішення Люботинської міської ради „Про затвердження Порядку визначення та відшкодування Люботинській міській раді збитків, заподіяних внаслідок невикористання земельних ділянок, самовільного зайняття земельних ділянок та використання земельних ділянок з порушенням законодавства про плату за землю".

 

     Відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» з метою одержання зауважень і пропозицій фізичних та юридичних осіб, їх об'єднань повідомляємо про оприлюднення проекту регуляторного акту – рішення Люботинської міської ради „Про затвердження Порядку визначення та відшкодування Люботинській міській раді збитків, заподіяних внаслідок невикористання земельних ділянок, самовільного зайняття земельних ділянок та використання земельних ділянок з порушенням законодавства про плату за землю".

Стислий зміст регуляторного акту

       Регуляторний акт розроблений відповідно до ст.26 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", ст.ст.153,212 Земельного кодексу України.
    Метою прийняття регуляторного акту є посилення контролю за використанням земель, створення єдиних організаційно-правових та економічних засад визначення розмірів збитків, заподіяних внаслідок невикористання земельних ділянок, самовільного зайняття земельних ділянок та використання земельних ділянок з порушенням законодавства про плату за землю, удосконалення порядку відшкодування збитків. Результативність регуляторного акту буде відстежуватись за рахунок здійснення аналізу надходжень коштів до міського бюджету.
        Базове відстеження буде здійснено через три місяця з дня набрання чинності цього регуляторного акту, повторне відстеження – через рік з дня набрання чинності.

 

Пропозиції та зауваження до проекту регуляторного акту приймаються письмово протягом місяця з дня оприлюднення регуляторних актів на офіційному веб-сайті Люботинської міської ради за адресою: вул. Радянська, 26, кімн.№14, м.Люботин, Харківська обл., 62433

 


Завантажити:

Аналіз регуляторного впливу проекту рішення Люботинської міської ради [7.69 Kb] (cкачувань: 22)

 Порядок визначення та відшкодування [12.89 Kb] (cкачувань: 47)