Веб-портал міста Люботин » Головна » Презентація книги «Спортивная доблесть предместья»

 Презентація книги «Спортивная доблесть предместья»
Автор: Chekardina   Додано:17 серпня 2011   Переглядів:1214   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 2)

Презентація книги

 « Спортивная доблесть предместья»

 

 

Презентація книги «Спортивная доблесть предместья»
Колектив авторів після презентації
 
Презентація книги «Спортивная доблесть предместья»
О.Нечипоренко вручає книгу Черняк В.С.

 

 

   12 серпня у залі засідань виконкому відбулась знаменна подія  у житті громади міста  -  презентація книги « Спортивная доблесть предместья».  Понад три роки творчий колектив у складі  Приза М.Я., Грота Ю.В., Жикол О.І, разом з численними представниками громад м. Люботин та Харківського району працював над створенням книги, яка відкрила нам славетні сторінки розвитку спорту, познайомила з видатними спортсменами - земляками Маслій Л., Петровським В.,  Захарченко В.,  Яценко О., аматорами та пропагандистами здорового способу життя  та фізичної культури Черняком І.Т., Бутенко М.Ф.  Цілий розділ книги присвячений люботинській футбольній команді «Локомотив», в якій в різні роки грали І.Мосцовенко,  В.Бабаєв, М.Шапша, М. Певний, О. Нечипоренко,  інші  не менш відомі  в нашому місті гравці. 

    В залі панувала доброзичлива, майже камерна атмосфера.  Вітальне слово міського голови Теличка В.О., футбольний марш, спогади спортсменів, тренерів, футбольних суддів, вірші про спорт, інтерв’ю авторів книги   – все це органічно  вплетено в лейт- мотив заходу.  Серед гостей керівники федерації футболу міста – депутат Харківської обласної ради Лазуренко Л.І. і почесний громадянин міста, депутат Люботинської міської ради Нечипоренко О.С.,  голова  Люботинської міської організації Партії регіонів Бех А.М., представники міської інтелігенції, освітянських закладів, депутати міської ради, родичі  спортсменів, члени футбольної команди « Ветеран». О.С.Нечипоренко вручив пам’ятні екземпляри  книги та передав книгу «Спортивная доблесть предместья» в бібліотеки, в школи  міста та до краєзнавчого музею. Представники громади приймали книгу зі словами вдячності , розуміючи цінність та  унікальність трирічної роботи авторів.

      Безумовно ні ця книга, ні ця презентація не відбулись би, якщо не було б людини, яка щиро любить футбол і рідне місто Люботин,  яка  зробила за досить невеликий проміжок часу для розвитку спорту в Люботині  більш, ніж ми всі разом за 20 років незалежності.  Ця людина – Олександр Сергійович Нечипоренко – ентузіаст і стратег, патріот і меценат.  Саме він вміє згуртувати людей та спонукати їх на добрі справи, він людина слова і діла.  Своїми справами він подає приклад любові до міста, де народився, і спонукає всіх, хто любить місто, до дії. Його слова «Прийшов час працювати задля малої Батьківщини» мають стати  закликом до всіх, хто отримав путівку в життя в  Люботині, чиє коріння з нашого міста.

     Перед нами багато завдань, в нас багато невирішених проблем, але доки є небайдужі, успішні люботинці, готові працювати на благо нашого міста, Люботин має майбутнє.  Тож єднаймось і працюймо задля майбутнього Люботина!

 

Секретар ради Л. Гільова