Веб-портал міста Люботин » Головна » Центр зайнятості інформує

 Центр зайнятості інформує
Автор: Chekardina   Додано:19 серпня 2011   Переглядів:1608   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 1)

                         Інформація Люботинського міського центру зайнятості

 

 

           Служба зайнятості  державною структурою , що допомогає людям з обмеженими фізичними можливостями реалізувати своє право на працю.    

     Фахівці центру зайнятості завжди готові допомогти особам з обмеженими фізичними можливостями у виборі підходящої професії , зорієнтувати на ринку праці . Працівники центру зайнятості  застосовують індивідуальний підхід для забезпечення професійного самовизначення цих громадян . Профорієнтаційні послуги цій категорії безробітних надаються особливо ретельно, з урахуванням їхніх професійниї інтересів, можливостей та здібностей і обов’язково – рекомендацій МСЕК.

     В лютому 2011року до Люботинського міського центру зайнятості звернувся за допомогою у працевлаштуванні Шульга Микола Григорович 1959 року народження.

    Безробітному були надані інформаційні та консультаційні послуги щодо стану ринку праці Харківського регіону,міста Люботин. Шульга М.Г. відвідав семінари « Техніка пошуку робот»,  « Оволодій новою професію», «З орієнтації на громадські роботи».

    Виявив бажання працювати на оплачуваних громадських роботах, був направлений  до виробничого управління комунального господарства, виконував легкі підсобні роботи по благоустрою  міста Люботин.

    В травні 2011 року був працевлаштований  в Люботинське будівельне   експлуатаційно-монтажне управління 317 підсобним робітником.

 

 

                Директор Люботинського МЦЗ                      О.С.Супрун