Веб-портал міста Люботин » Головна » Профорієнтація учнівської молоді

 Профорієнтація учнівської молоді
Автор: Chekardina   Додано:7 вересня 2011   Переглядів:2005   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

  Кожній людині у своєму житті доводиться зробити найголовніший, найвідповідальніший вибір – це вибір майбутньої  професії. Для спеціалістів служби зайнятості профорієнтаційна робота з учнями та їхніми батьками – повсякденна робота. Школярів знайомлять з найважливішими правилами вибору професії, навчальними  закладами регіону, поняттями « ринок праці», «актуальні професії», «торгівля людьми», з послугами служби зайнятості . Вчасно отримана інформація допоможе молоді зробити перший вірний крок в виборі майбутньої професії. Саме в цьому напрямку служба зайнятості проводить певну роботу з учнівською молоддю.

    Напередодні 2011-2012 навчального року учні загальноосвітніх шкіл міста Люботина та вихованці  Люботинського навчально-виховного комплексу отримали  1000 профорієнтаційних  ділових щоденників школяра.

   При проведенні заходів з учнівською молоддю в загальноосвітніх навчальних закладах міста Люботина спеціалісти профорієнтаційного напрямку використовують інформаційне наповнення програмно-апаратного комплексу «Профорієнтаційний   термінал» для профконсультаційної  та профінформаційної роботи та стенди «Барометри професій».

   Люботинський міський центр зайнятості  планує проведення профорієнтайних заходів в ЗОШ міста.

  21.09.2011 для учнів ЗОШ №5 ( м.Люботин, вул..Полтавський шлях, 27 ) –

Профорієнтаційний урок-семінар для учнівської молоді « Моя майбутня професія « з застосуванням ПАК « Профорієнтаційний термінал»

  28.09.2011 для учнів ЗОШ №2 ( м.Люботин, вул..Леніна,60) – профорієнтаційний урок-семінар для учнівської молоді « Обирай професію – обирай майбутнє»

   12.10.2011 для учнів ЗОШ №3 ( м.Люботин, вул. Миру35) – профорієнтаційний урок для випускників з використанням ПАК « Профорієнтаційний термінал»   «Сто професій – сто доріг»

   19.10.2011 для учнів Караванської школи ( сел..Караван, вул..Заводська)профорієнтаційний урок для учнів з використанням ділових щоденників школяра та ПАК « Профорієнтаційний термінал»

Профконсультант

Люботинського міського центру зайнятості  Лапта Л.