Веб-портал міста Люботин » Головна » Про організацію надання безоплатної правової допомоги виконкомом Люботинської міської ради

 Про організацію надання безоплатної правової допомоги виконкомом Люботинської міської ради
Автор: Chekardina   Додано:24 жовтня 2011   Переглядів:1189   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

 

 

Від 06 вересня 2011 р.    № 154                      

 

Про організацію надання безоплатної правової допомоги виконкомом Люботинської міської ради

 

           З метою забезпечення отримання громадянами України, іноземцями, особами без громадянства, гарантованої Конституцією України безоплатної правової допомоги, надання правових послуг, спрямованих на забезпечення реалізації прав і свобод людини і громадянина, захисту прав і свобод, на виконання Закону України “Про безоплатну правову допомогу”, розпорядження Харківської облдержадміністрації від 16.08.2011 р. № 459, керуючись п.п. 20, п. 4 ст. 42 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”:   

1. Покласти на відділ юридичного забезпечення та кадрової роботи функції з надання виконавчим комітетом Люботинської міської ради Харківської області безоплатної первинної правової допомоги з питань, що належать до його компетенції, за всіма видами правових послуг, визначених Законом України “Про безоплатну правову допомогу”, зокрема:

надання правової інформації;

надання консультацій і роз’яснень з правових питань;

складання заяв, скарг та інших документів правового характеру (крім документів процесуального характеру);

надання допомоги в забезпеченні доступу особи до вторинної правової допомоги та медіації.

2. Затвердити графік особистого прийому осіб, які потребують безоплатної правової допомоги, з питань, що належать до компетенції виконкому, працівниками відділу юридичного забезпечення та кадрової роботи:

 - вівторок з 9.00-16.00, перерва з 12.00-12.45 

 - п’ятниця з 9.00-15.45, перерва з 12.00-12.45

3. Відділу юридичного забезпечення та кадрової роботи (Кондратенко О.С.):

3.1. Забезпечити розгляд звернень про надання безоплатної первинної правової допомоги, які надходять до виконкому з питань, що належать до його компетенції.

 

3.2. Забезпечити проведення особистого прийому осіб, що потребують безоплатної первинної правової допомоги, з питань, що належать до компетенції виконкому, згідно затвердженого графіку. 

4. Відділу забезпечення діяльності виконкому (Іщенко Т.О.):

4.1. Забезпечити здійснення роботи з реєстрації та окремого обліку звернень, які надходять до виконкому Люботинської міської ради в порядку, визначеному Законом України “Про  безоплатну правову допомогу”.

4.2. Забезпечити оприлюднення графіка особистого прийому осіб,  що потребують безоплатної первинної правової допомоги, з питань, що належать до компетенції виконкому, працівниками відділу юридичного забезпечення та кадрової роботи шляхом його розміщення на офіційному веб-сайті виконавчого комітету Люботинської міської ради.

 

Міський голова                                                  В.О. Теличко


ПОГОДЖЕНО:

Юрист виконкому                                                   О.С. Кондратенко