Веб-портал міста Люботин » Головна » Харківський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості:

 Харківський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості:
Автор: Chekardina   Додано:7 листопада 2011   Переглядів:2728   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

                                Обери якісне професійне навчання

 Сучасний роботодавець прагне отримати робітника з високим рівнем професійних компетенцій.

Де і як можна набути необхідних знань і вмінь?

Якщо людина  хоче  мати гідну роботу, знайти стабільність у своєму житті, відчути себе успішним -  вона може скористатись  можливістю зробити це за сприяння  державної служби зайнятості через якісне професійне навчання.

Центри професійно-технічної освіти державної служби зайнятості ( ЦПТО ДСЗУ) створені  для навчання дорослого населення, і це суттєво відрізняє їх від інших  навчальних закладів. Саме центри професійно-технічної освіти допоможуть  отримати актуальну робітничу професію і тим самим задовольнити як вимоги роботодавця, так і  особисті прагнення людини. 

Головними  завданням Харківського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості є:  якісне професійне навчання населення, забезпечення соціально-побутових умов проживання та навчання, організація виробничої практики на провідних підприємствах регіону, сприяння працевлаштуванню та подальшому закріпленню випускників на робочих місцях. Навчальні кабінети та майстерні Харківського центру професійно-технічної освіти  облаштовані    сучасним високотехнологічним обладнанням та устаткуванням.  Професійне навчання безробітних здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового  державного  соціального  страхування  України на випадок безробіття. Після завершення навчання слухачі отримують свідоцтво державного зразка. Випускники Центру користуються значним попитом у роботодавців, так як за час навчання отримують теоретичні знання та практичний досвід роботи.

За більш детальною інформацією звертайтесь до Люботинського міського центру зайнятості за адресою: вул..Радянська,23. Або за телефоном 741-12-93

 

 Профконсультант  Люботинського МЦЗ  Л.Лапта