Веб-портал міста Люботин » Головна » День соціальної справедливості

 День соціальної справедливості
Автор: Chekardina   Додано:16 лютого 2012   Переглядів:1179   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

День соціальної справедливості

   Уряд України проголосив 2012-й Роком соціальної справедливості — за пропозицією Федерації профспілок України (ФПУ). Про це повідомив під час 50-ї сесії Комісії соціального розвитку Економічної і соціальної ради ООН (ЕКОСОР) у Нью-Йорку голова ФПУ Юрій Кулик .

Згідно Указу Президента України № 1021/2011 від 04.11. 2011 року День соціальної справедливості буде відзначатися щороку 20 лютого - у Всесвітній день соціальної справедливості. Мета Указу - привернути увагу суспільства, органів державної влади, органів місцевого самоврядування, суб'єктів господарювання, громадських організацій до вирішення питань соціальної справедливості та необхідності спільної побудови в Україні суспільства соціальної справедливості та активне впровадження в життя політики і стратегії, спрямованих на її забезпечення.

   Головам первинних профспілкових організацій міста рекомендовано провести у колективах розширені засідання профспілкових виборних органів під загальним гаслом «Справедливість для всіх», активно залучати до цих засідань соціальних партнерів, ознайомити членів первинних профспілкових організацій з інформацією соціально-економічного департаменту Федерації профспілок України щодо соціального захисту громадян у 2012 році.

 

Управління праці та соціального захисту населення