Веб-портал міста Люботин » Головна » Святковий концерту присвяченого Дню захисника Вітчизни

 Святковий концерту присвяченого Дню захисника Вітчизни
Автор: Chekardina   Додано:24 лютого 2012   Переглядів:1512   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 2)

Благословенна і радісна година
Безсмертна буде в пам'яті віків.
Адже сьогодні славить вся країна
Своїх синів, батьків, чоловіків.

Звання високе Чоловік
І захисник людського роду
Несіть ви гордо з віку в вік.
Славні мужі мого народу!

23 лютого - свято, яке увібрало в себе багаті та славні ратні традиції, уособлює муж¬ність і героїзм оборонців та визволителів рідної землі на всіх етапах її історії.
У цей урочистий день ми вшановуємо тих, хто причетний до високого звання захисни¬ка Вітчизни: від вкритих сивиною і увінчаних нагородами фронтовиків, до молоді, нашого сьогодення.
Цього дня ми знову повертаємося пам'яттю і серцем до грізних і незабутніх сто¬рінок минулого, щоб ще раз осягнути, кому зо¬бов'язані мирним небом над головою, можливіс¬тю жити і ростити дітей та онуків.

 

Святковий концерту присвяченого Дню захисника Вітчизни


23.02.12 р. в  Центральній бібліотеці відбувся святковий концерт, присвячений Дню захисника Вітчизни, де зібрались ветерани Другої Світової війни, гості, керівники організацій. Ветеранів війни та всіх присутніх поздоровили:  міський голова Теличко Володимир Олекчійович, голова Люботинської організації ветеранів України  Іволгіна Валентина Олексіївна.
Захисників Вітчизни, в цей урочистий день привітали люботинські виконавці: ансамбль «Мрія» ветеранської організації Люботинського залізничного вузла, заслужений діяч естрадного мистецтва України Сергій Столяренко, ансамбль народного співу «Чарівниці», Ольга Чеченьова, Зінаїда Васильєва, Ірина Проненко, Лариса Глущенко, Дана Чернишенко, Лілія Саєнко.
Мільйони людей вірять, що небо нашої України-матері  буде  мирним,  адже  його оберігають славні воїни, їм довіряють найдорож¬че, найсвітліше - оберігати мир!
Вітаємо всіх чоловіків із Днем захисника Вітчизни! Зичимо вам міцного здоров'я! Щастя і кохання! Миру і спокою! Благополуччя та впевненості! І дай нам Бог прокидатися кожно¬го ранку з  усмішкою на обличчі!

 

 

Святковий концерту присвяченого Дню захисника Вітчизни
    

 

 

 

Святковий концерту присвяченого Дню захисника Вітчизни
Фото: Пархоменка М. Д.