ДО ДНЯ ДОНОРА
Автор: Chekardina   Додано:20 березня 2012   Переглядів:1185   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 1)

   Донорство – благородна і почесна місія, яка дозволяє зберегти життя хворим на важкі хронічні захворювання, потерпілим від опіків, аварій та катастроф. Донорство символізує безкорисну ідею допомоги іншим людям. Окрім морального задоволення від усвідомлення того, що ти врятував чиєсь життя, здача крові приносить і фізичну користь нашому організму. Ця процедура тренує організм, посилаючи сигнал до самооновлення. Стимуляція кровотворення приводить до поліпшення емоційного стану людини. Регулярна здача крові – це профілактика захворювань серцево - судинної системи і хвороб накопичення шкідливих речовин. Донор має більше шансів на виживання при нещасному випадку, оскільки вже адаптований до крововтрати. Якщо дотримуватись рекомендацій лікаря, то донорство Вам не нашкодить і стане порятунком для багатьох людей.

    Шановні мешканці міста Люботин пам’ятайте, що Донорство допомагає рятуванню життя та лікує захворілих людей. Кожний бажаючий, маючи при собі паспорт громадянина України, може добровільно здати свою кров.

    Міський відділ охорони здоров’я ЛМР повідомляє про проведення дня донора, який відбудеться 22 березня 2012р. о 9 годині, за адресою м. Люботин, вул. Громова, 3 (хірургічне відділення), тел. 741-23-20.

                                          Запрошуємо усіх небайдужих прийняти участь.

 

 

Начальник міського відділу

охорони здоров’я ЛМР

В.В. Калашник