Веб-портал міста Люботин » Головна » Привітання випускникам 2012 року!

 Привітання випускникам 2012 року!
Автор: Chekardina   Додано:11 травня 2012   Переглядів:4766   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Привітання випускникам 2012 року!

 

Дорогий   юний   друже!


     Вітаємо  тебе із знаковою подією у житті –     завершенням   шкільного   навчання. Саме  ти – надія  нашої громади  –  невдовзі   будуватимеш нове  щасливе  обличчя  нашого  міста,  де пануватимуть добро,стабільність та людські цінності.
     Твоя  енергія й патріотизм, освіченість і висока культура конче необхідні  місту, в якому ми живемо.
     Роки навчання у школі були сповнені цікавих учнівських турбот, відкриттів, іноді розчарувань, але найбільше — великих сподівань. У школі все було вперше: перші вчителі, перші досягнення, перші друзі. Тож не забувай і будь вдячний  наставникам за їхню любов і турботу, за здобуті знання та добрі поради, а батькам - за підтримку, всебічну допомогу й розуміння.Сьогодні, прощаючись із навчальним закладом, уклонись своїм педагогам, віддай їм свою шану й повагу за творчу, самовіддану працю, безкорисливе добро, яке вони дарували  тобі  протягом років навчання.
    Перед тобою розстеляється широка дорога, відкриваються нові можливості й перспективи. Завжди пам’ятай, що головне в житті — допомагати людям, творити добро, дарувати радість, шанувати батьків та вчителів, працювати наполегливо й натхненно.
    Бажаємо тобі, дорогий випускник, щастя, найміцнішого здоров'я, натхнення та успіхів у досягненні поставленої мети. Бажаємо вірно зробити свій професійний вибір, упевнено йти дорогою знань та професійної майстерності, збагачуватись духовною наснагою, любов'ю до своєї рідної землі, готовністю та вмінням працювати на її благо.
Хай щедрою на вагомі здобутки та радість буде  твоя доля! Будь впевнений в собі, у власних силах, непохитно вір у свій успіх, у свою велику мету, у свою долю! Разом змінимо життя  Люботина на краще !

Міський голова В. О. Теличко