Веб-портал міста Люботин » Головна » ВИЇЗНА АКЦІЯ МОБІЛЬНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ

 ВИЇЗНА АКЦІЯ МОБІЛЬНОГО ЦЕНТРУ ЗАЙНЯТОСТІ
Автор: Svetlana   Додано:22 червня 2012   Переглядів:1456   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

       Люботинським міським центром зайнятості  проводяться виїзні профорієнтаційні заходи з використанням мобільного центру професійної орієнтації. За 6 місяців було проведено 6 таких заходів для мешканців міста. Проведення таких заходів надає можливість без зайвих витрат часу отримати необхідну інформацію та консультації з актуальних питань населенню , а саме: інформацію про стан ринку праці, соціальні послуги служби зайнятості.  

Під час роботи мобільного центру спеціалісти Люботинського міського  центру зайнятості відповідали на різні запитання жителів міста, які здебільшого стосувалися наявності вільних робочих місць на підприємствах, в установах та організаціях міста Люботин та Харкова, про можливість участі у громадських оплачуваних роботах . Також відвідувачі дізналися про професії (спеціальності), які користуються попитом на ринку праці та про перспективи їх подальшого працевлаштування. Не залишилася поза увагою жителів міста і така послуга центру зайнятості, як профнавчання та перенавчання безробітних, особливо у Харківському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості , умови здобуття нової професії або підвищення кваліфікації.

       Профконсультант надала індивідуальні поради незайнятому населенню щодо проходження співбесіди з роботодавцем, написання резюме, розвитку навичок самопрезентації. Молодь отримала консультації з питань вибору професії та навчального закладу .

        Під час проведення акції всім учасникам було роздано інформаційні матеріали та буклети.

 

Начальник відділу

надання соціальних послуг Люботинського МЦЗ

Варламова А.В.