Веб-портал міста Люботин » Головна » Дитяче свято відбулося!

 Дитяче свято відбулося!
Автор: Svetlana   Додано:22 червня 2012   Переглядів:1779   Категорія - [Головна, Джерела 2012]
 
 (голосів: 1)

    1 червня 2012 року в міському парку відпочинку відбулося святкування до Дня захисту дітей та міський фестиваль дитячої творчості «Люботинські джерела-2012».  Все почалося  з відкриття виставки дитячих робіт, переможців та учасників фестивалю в номінації «Живопис та малюнок» та «Декоративно-прикладного мистецтва». Міський голова Володимир Олексійович Теличко, секретар міської ради, голова оргкомітету Лариса Василівна Гільова та  голова журі Марина Юріївна Микитенко  поздоровили та нагородили  переможців. На центральній алеї, стадіоні та всіх  галявинах парку працювали для дітей різноманітні майданчики з конкурсно-розважальними програмами: конкурс для малят «Веселі, спритні та кмітливі», «Музична вітальня» дитячої музичної школи, вистава театрального гуртка «Пригоди Чиполліно» на великій сцені, яка була надана благодійним фондом « Майбутнє будуємо разом» ,  спортивні змагання «Веселі старти»,» Тато, мама, я - спортивна  сім’я», показові виступи спортивних секції рукопашного бою тайського боксу, естрадно - танцювального театру « Торнадо»  

    

     Візитною карткою свята  в цьому році став перший в місті конкурс «Майданс»,  що перетворився на справжнє танцювальне шоу.  Відкриття  «Майдансу» почалося  з запуску повітряних ліхтариків та  різнокольорових  кульок,виступу колективу спортивного танцю та параду всіх учасників , а їх було понад 250    На великій сцені відбувся святковий гала-концерт переможців дитячого фестивалю «Люботинські джерела»  Завершився цей день святом морозива, яке  проведено громадською організацією « Молоді регіони» .  

Щоб діти отримали задоволення і свято було цікавим і яскравим, наполегливо працювали дорослі . Серед них секретар ради Гільова Л.В.,  почесні громадяни міста Нечипоренко О.С . та Кандауров А.І., депутати міської ради Бех А.М., Касьянов О.С., Нечипоренко С.О., Лобунець С.Б., Ольховський С.В.  і багато інших.

      На свято до люботинських дітлахів завітав депутат Харківської обласної ради Володимир Михайлович Кацуба разом з представниками фонду « Майбутнє будуємо разом» . Саме завдяки йому наші талановиті діти  мали змогу виступити на великій професійній сцені, учасники сімейного спортивного конкурсу отримали цінні подарунки, всі учасники « Майдансу» солодощі, бейсболи, а школа – переможець  отримала кубок та кольоровий принтер. Жодна дитина нашого міста , що прийшла в цей день до парку, не залишилась поза увагою обласного депутата  будь - то спортсмени чи волонтери  , вихованці дитячої музичної школи  чи  учасники театрального гуртка « Чародії» , малеча на дитячому майданчику , що прийшла з мамами чи члени команди КВК . Для всіх у Володимира Михайловича знайшлись привітання , подарунки та   солодощі. Діти з задоволенням спілкувались з поважними гостями свята  Кацубою В.М. , Нечипоренком О.С.,  демонстрували свої спортивні, мистецькі досягнення, бо відчували увагу і турботу , доброзичливість і зацікавленість з боку дорослих. 

     

Дитяче свято відбулося!
Дитяче свято відбулося!

 

     День пройшов швидко,  насичено, цікаво. Свято відбулось, канікули почались жваво. Яскравих вражень , доброго настрою , цікавих подій , вам любі діти , на всі канікули !

                                                                               Голова оргкомітету,

секретар міської ради

Л. Гільова