Веб-портал міста Люботин » Головна » «Козацькі розваги» - м. Чернігів

 «Козацькі розваги» - м. Чернігів
Автор: Svetlana   Додано:12 липня 2012   Переглядів:1174   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

     Шановні земляки, повідомляємо Вам, що наша богатирська дружина, у складі майстра спорту з важкої атлетики Олександра Кибальника - молодшого і кандидата в майстри спорту з бодібілдінгу Віктора Об′єдкова, яка виборола Кубок в змаганнях «Козацькі розваги» у м.Валки (16 червня), в рамках XXI Спартакіади області з масових видів спорту, та була запрошена на Всеукраїнські змагання, де захищала честь Харківської області. Змагання  проходили в старовинному і славному місті Чернігові 05.07- 06.0712р., до якого з′їхались  найсильніші команди 16 областей України з силових видів багатоборств «Козацькі розваги».

 

     

 

         Змагання викликали великий резонанс у мешканців Чернігівщини, тим паче що вони співпали з величним святом «Івана Купала», яке завершувало напругу змагань. Наші хлопці дуже вдало почали силові перегони і за підсумком першого дня посіли 3 місце у підйомі 80-ти кг колоди, 5 місце у естафеті з перенесення 60-ти кг мішків, а у вправі з перекиданням предметів вагою 18 кг через планку висотою 4 метри, яка поступово піднімалася вище і вище нашим землякам не було рівних, бо початкову висоту подолали лише три із 16 команд. На другий день – 06 липня команда гідно боролася  з перенесенням 200-сот кг колоди, підйомів 100 кг гранітних куль на тумби і лише в перетягуванні линви (канату), де нажаль, нашим строгменам бракувало особистої ваги, бо вони були найлегшими від усіх збірних областей України, і лише це відкинуло нас на 4 почесне загальне місце у командному заліку. Але навіть суддівський корпус відзначив наш успіх, тим більше, що наша команда вперше брала участь у такій непростій ексцентрично – силовій першості України.

 

      
           

 

              Привітаємо ще раз нашу богатирську дружину у складі: майстра спорта – Олександра Кибальника, кандидата в майстри спорта – Віктора Об ′єдкова і їх тренера – наставника  О.Г. Кибальника.

         Успіхів Вам і подальших перемог!!!

 

                                                                    Директор КЗ «Спорт для всіх»  Удянський Ю.В.