Веб-портал міста Люботин » Головна » Коли біда прийшла в дім …

 Коли біда прийшла в дім …
Автор: Chekardina   Додано:11 вересня 2012   Переглядів:1126   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

                           Коли біда прийшла в дім …

Пережити смерть близької людини дуже важко, але, на жаль, рано чи пізно кожному з нас доводиться стикатися з моментом, коли скорбота та біль втрати віднімають всі сили. Безумовно, цей момент в житті кожного відповідальний,  емоційно напружений, потребує концентрації волі, зусиль, ресурсів. Що робити, коли біда прийшла в дім? До кого звертатися за допомогою? З ким вирішувати питання, пов’язані з організацією та проведенням поховання, які  передбачають отримання необхідних документів, організацію місця, спеціального транспорту  та самого поховання, придбання предметів ритуальної належності?

Якщо Ви не знаєте до кого звернутися, рекомендуємо зателефонувати за телефонами 741-34-16 або 050-566-48-29 до працівників комунального підприємства «Ритуал» і отримати кваліфіковану допомогу у вирішенні всіх Ваших питань.

КП «Ритуал» Люботинської міської ради створене в минулому році з метою наведення належного порядку на ринку ритуальних послуг в нашому місті. Підприємство працює  прозоро, і всі, до копійки, кошти, що надходять до підприємства за копання могил, послуги катафалку, продаж предметів ритуальної належності, інші послуги, працюють на мешканців міста. За рік роботи підприємство, в якому працюють 14 чоловік, забезпечило заробітною платою своїх працівників, сплатило понад 73 тис. грн. до міського бюджету.

В наш час конкуренції на міський ринок ритуальних послуг стрімко зайшло Харківське підприємство «Обеліск», яке займається вивозом тіл померлих  до моргу і тут же реалізує  інші ритуальні послуги. Прислухайтесь до поради – не поспішайте, не будьте довірливими, не дозволяйте на себе тиснути у виборі виконавця послуг. Дзвоніть та консультуйтесь за наданими телефонами, і, обіцяємо,  що, як мінімум, півтори  тисячі грн. залишаться                   у Вашому кармані (ми можемо порівнювати, бо вже у багатьох люботинців є досвід співпраці з «Обеліском»). Люботинське КП «Ритуал»:

-  має широкий асортимент товарів по цінам, значно нижчим від харківських (вінки – 80-200грн., труни – 240-1600грн., хрести – 70-250 грн., хустки, свічки, покривала, подушки, рушникова тканина, тощо);

-  має можливість надати Вам послуги доставки тіла покійного до моргу, з моргу додому, а, потім, на кладовище;

-  має можливість надати повний перелік необхідних послуг.

Крім того, Ваші кошти залишаться у місті у вигляді заробітної плати та податків, а не будуть в черговий раз вивезені до Харкова.

         Гарантуємо, що наші співробітники з розумінням поставляться до Вашого горя, нададуть повну інформацію, допоможуть вирішити всі питання та уникнути зайвих витрат. 

 

 

Начальник КП «Ритуал»,

депутат Люботинської міської ради                                       В.М. Гиренко