Веб-портал міста Люботин » Головна » Державною реєстраційною службою України започатковано науково-практичне видання «Вісник Укрдержреєстру»

 Державною реєстраційною службою України започатковано науково-практичне видання «Вісник Укрдержреєстру»
Автор: Chekardina   Додано:13 вересня 2012   Переглядів:1329   Категорія - [Головна, Правова освіта населення]
 
 (голосів: 0)

         Метою видання є поширення юридичних і наукових знань, інформування про діяльність Державної реєстраційної служби України з питань реалізації державної політики у сферах державної реєстрації актів цивільного стану, державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, реєстрації (легалізації) об`єднань громадян, інших громадських формувань, друкованих засобів масової інформації та інформаційних агентств як суб’єктів інформаційної діяльності.

          У журналі будуть публікуватися аналітичні статті, фахові коментарі, експертні висновки фахівців Укрдержреєстру, інших установ і організацій, представників громадськості та науковців.

У подальшому «Вісник Укрдержреєстру» буде включено до переліку наукових фахових видань України, в яких можуть публікуватися результати дисертаційних робіт на здобуття наукових ступенів доктора і кандидата юридичних. наук.
           Передплату зазначеного видання можна оформити в усіх поштових відділеннях «Укрпошта», а також інших передплатних агенціях: передплатний індекс – 89973.

Журнал виходитиме 4 рази на рік.

 

В.о. начальника Люботинського

міського управління юстиції

Харківської області

  В.М. Кожуріна