Веб-портал міста Люботин » Головна » Рішення виконавчого комітету № 283 від 11 вересня 2012 року

 Рішення виконавчого комітету № 283 від 11 вересня 2012 року
Автор: Chekardina   Додано:18 вересня 2012   Переглядів:889   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Про заходи щодо забезпечення збереження кабельних ліній зв’язку від пошкоджень

 

Розглянувши листа провідного інженера Регіонального центру технічної експлуатації транспортної телекомунікаційної мережі № 2 (РЦТЕТТМ № 2) філії «Дирекція первинної мережі» ПАТ «Укртелеком» Бондаренко П.М від 16.07.2012 року № 22-12, відповідно до Правил охорони ліній зв’язку, затверджених Постановою Кабінету Міністрів України від 29.01.1996 року № 135, для забезпечення зберігання кабельних ліній зв’язку під час проведення будівельних і земляних робіт, керуючись ст. 30 п. а п.п. 1 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконком Люботинської міської ради

 

В И Р І Ш И В:

 

  1. Підприємствам, установам та організаціям усіх форм власності, землевласникам і землекористувачам узгоджувати ордери на виконання усіх видів будівельних робіт, пов’язаних із розриттям ґрунту, тільки при наявності письмового узгодження з відповідними операторами телекомунікацій.
  2. Видачу дозволів на відведення земельних ділянок, де проходять кабелі зв’язку, для будь-яких цілей, здійснювати тільки при наявності узгодження з центрами технічної експлуатації ліній зв’язку.
  3. Заборонити на території Люботинської міської ради в місцях проходження підземних кабельних ліній зв’язку проведення будь-яких земляних робіт на глибині більше як 30 см, в тому числі заміну опор, підключення до житлових будинків водогонів, газопроводів та інших підземних комунікацій, посадку дерев, викопування підвалів, колодязів і інших робіт, пов’язаних з розриттям ґрунту, без попереднього погодження та виклику на місце робіт працівника експлуатаційного підрозділу відповідного оператора телекомунікацій.
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Маліка В.Г.

 Оригінал рішення зберігається у справах виконкому.

 

 

Міський голова                                                  В.О.Теличко