Веб-портал міста Люботин » Головна » Постанова № 19 "Про скаргу кандидата у депутати Люботинської міської ради в одномандатному мажоритарному виборчому окрузі № 12 Онищенко О.В."

 Постанова № 19 "Про скаргу кандидата у депутати Люботинської міської ради в одномандатному мажоритарному виборчому окрузі № 12 Онищенко О.В."
Автор: Svetlana   Додано:24 вересня 2012   Переглядів:894   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

Проміжні вибори депутата Люботинської міської ради в одномандатному мажоритарному виборчому окрузі № 12

30 вересня 2012 року

Люботинська міська виборча комісія

 

ПОСТАНОВА

 

 від  21 вересня 2012 року    16-30                                                            № 19

 

Про скаргу кандидата у депутати Люботинської міської ради

в одномандатному мажоритарному виборчому окрузі № 12 Онищенко О.В.

 

      До Люботинської міської виборчої комісії Харківської області 18 вересня 2012 р. надійшла скарга кандидата у депутати Люботинської міської ради в одномандатному мажоритарному виборчому окрузі № 12 Онищенко О.В. на рішення Люботинської міської виборчої комісії щодо прийняття Люботинською міською виборчою комісією постанови від 06.09.2012 р. № 10 «Про реєстрацію кандидата у депутати в одномандатному мажоритарному виборчому окрузі № 12 Волинського П.О.».

     Скаргу було оформлено без дотримання вимог частин першої та другої ст.87 Закону України «Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів», що перешкоджало її розгляду, про що суб’єкту звернення зі скаргою було надано лист Люботинської міської виборчої комісії Харківської області від 19.09.2012 р. № 11 з вичерпним переліком недоліків, які перешкоджають її розгляду.

    20 вересня 2012 р. до Люботинської міської виборчої комісії Харківської області надійшла повторна скарга кандидата у депутати Люботинської міської ради в одномандатному мажоритарному виборчому окрузі № 12 Онищенко О.В. з невиправленими недоліками, а саме: до скарги згідно частини другої статті 87 Закону України «Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів» не було додано копії усіх документів, що подаються до неї у кількості, яка дорівнює кількості суб’єктів оскарження та заінтересованих осіб, зазначених у скарзі.

   Відповідно до частини третьої статті 88 Закону України «Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів» Люботинська міська виборча комісія постановляє:

1. Скаргу кандидата у депутати Люботинської міської ради в одномандатному мажоритарному виборчому окрузі № 12 Онищенко О.В. залишити без розгляду по суті.

2. Надіслати кандидату у депутати Люботинської міської ради в одномандатному мажоритарному виборчому окрузі № 12 Онищенко О.В. копію цієї постанови.

   3. Розмістити цю постанову на офіційному сайті Люботинської міської ради.

 

 

Голова Люботинської міської

виборчої комісії                                                                           В.М.Сітченко