Веб-портал міста Люботин » Головна » Шановні мешканці багатоквартирних будинків сел. Караван

 Шановні мешканці багатоквартирних будинків сел. Караван
Автор: Svetlana   Додано:2 жовтня 2012   Переглядів:1012   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

   На сьогоднішній день міськвиконком проводить комплекс робіт з реконструкції існуючих газових мереж житлового масиву сел. Караван з метою забезпечення подачі додаткової кількості газу для використання індивідуального газового опалення.

   З метою підтримки соціально незахищених верств населення та враховуючи той факт, що не всі власники житла мають фінансову змогу виконати роботи по переведенню квартир на індивідуальне опалення, ведуться роботи по встановленню 2 (двох) газових блок-топкових (потужністю 400 кВт), які будуть включені до загальної системи теплопостачання селища. Подальше їх обслуговування та забезпечення централізованого теплопостачання по селищу буде здійснюватися Харківським обласним комунальним підприємством «Дирекція розвитку інфраструктури територій» (ХОКП «ДРІТ»), яке має відповідні дозволи та спеціалістів.

   Враховуючи низьку платіжну спроможність населення, тарифи на послуги з теплопостачання будуть прийняті на рівні 2008 року, які були затверджені рішенням виконкому Люботинської міської ради від 23.09.2008 року № 879, а саме:

  • при відсутності лічильника теплової енергії, за опалення 1 кв. м опалювальної площі, двоставковий:

-в опалювальний період – 11,27 грн.;

-в неопалювальний період – 4,58 грн.

  • при наявності лічильника теплової енергії, за 1 Гкал – 406,50 грн.

Приклад: опалювальна площа становить 60 кв. м.

60 х 11,27 = 676,2 грн. у місяць (оплата в опалювальний період).

 

Додатково уточнюємо, що роботи з відключення квартир від мережі централізованого опалення будуть виконувати тільки у міжопалювальний період (до 14 жовтня та з 16 квітня).

На мешканців, не відключених від системи централізованого теплопостачання, будуть нараховуватися оплати за вищезазначеними тарифами.

 

Люботинский міськвиконком