Веб-портал міста Люботин » Головна » Привітання до професійних свят народного депутата України Кацуби Володимира Михайловича

 Привітання до професійних свят народного депутата України Кацуби Володимира Михайловича
Автор: Chekardina   Додано:20 грудня 2012   Переглядів:1509   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 1)

Привітання до професійних свят народного депутата України Кацуби Володимира Михайловича

Шановні співробітники та ветерани органів внутрішніх справ!

Щиро вітаю Вас з професійним святом – Днем міліції!

На Вас покладено відповідальні завдання — захист життя і здоров’я людей, прав і свобод громадянина, інтересів держави і суспільства від протиправних посягань, ведення боротьби із злочинністю, охорона громадського порядку. Вірю, що Ваша мужність і стійкість завжди будуть гарантом миру та спокою у нашій державі.

У День професійного свята бажаю Вам міцного здоров’я, родинного затишку і тепла.

 

З повагою,

Володимир Кацуба

народний депутат України  

 

 

Шановні працівники енергетичної галузі!  

Щиро вітаю Вас із професійним святом. Завдяки Вашій злагодженій та чіткій роботі у наших домівках та на підприємствах є світло та тепло, без яких просто неможливо уявити собі сучасний побут. Впевнений, що і у майбутньому Ви будете у повній мірі використовувати свій багатющий професійний досвід та пишатися висококваліфікованим кадрами.

У цей святковий день бажаю Вам та Вашим родинам міцного здоров’я, добробуту, гарних відносин у колективах та професійного зростання. Нехай Ваша праця приносить тільки радість та задоволення, а життєва енергія й оптимізм завжди будуть вірними супутниками.

 

З повагою,

Володимир Кацуба

народний депутат України