Веб-портал міста Люботин » Головна » З Днем Соборності України!

 З Днем Соборності України!
Автор: Chekardina   Додано:21 січня 2013   Переглядів:2121   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

З Днем Соборності України!

Шановні люботинці!

Український народ 22 січня щорічно святкує День Соборності України. 22 січня 1919 року у Києві, на Софійській площі, відбулися урочисті збори, на яких був проголошений Акт Злуки (об’єднання) українських земель, засвідчений Універсалом про об’єднання Української Народної Республіки і Західно-Української Народної Республіки в єдину Українську державу. Це свято нагадує нам, особливо підростаючому поколінню, що Україна не розділена, що немає окремої Східної і Західної України, а що у нас єдина держава і ми - єдиний народ!

Це дивовижна подія в історії нашої України, ми повинні завжди пам’ятати про неї та робити все, що від нас залежить для її зміцнення та збереження навіки територіальної цілісності!

Зичимо всім здоров'я,  добробуту, сил та наснаги, успіхів та задоволення від роботи на благо нашої Вітчизни! Нехай воля і любов до рідного краю згуртовують нас для здійснення високої мети - процвітання соборної незалежної демократичної могутньої України, надійної запоруки заможності й радісного життя її народу.

Нехай кожен день несе нам світле почуття радості від усвідомлення власної причетності до розбудови нашого міста, області та усієї України!

З повагою,

міський голова Теличко В. О.,

секретар ради Гільова Л. В.