Веб-портал міста Люботин » Головна » Телефон довіри Держфінінспекції

 Телефон довіри Держфінінспекції
Автор: Chekardina   Додано:23 січня 2013   Переглядів:1226   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 1)

 

Про функціонування „телефону довіри”

Відповідно до Конституції України, Закону України „Про звернення громадян”, громадянам України надано право вносити в органи державної влади пропозиції про поліпшення їх діяльності, викривати недоліки в роботі для впливу на поліпшення роботи органів державної влади і місцевого самоврядування, підприємств, установ, організацій незалежно від форм власності, відстоювати свої права і законні інтереси та відновлення їх у разі порушення. Державні органи та посадові особи зобов'язані розглянути пропозиції (зауваження) та повідомити громадянина про результати розгляду.
        Основними напрямками роботи за зверненнями громадян у Держфінінспекції в Харківській області є повний та всебічний розгляд звернень і своєчасне реагування на порушені у зверненні питання.

З метою отримання інформації в Держфінінспекції в Харківській області функціонує “телефон довіри"  –  705-11-08.
        Задзвонивши по “телефону довіри”, Ви отримаєте роз’яснення чинного законодавства в рамках повноважень органів Держфінінспекції України.

Проявивши свою громадянську позицію, Ви маєте можливість повідомити органи Держфінінспекції про факти порушення чинного законодавства при витрачанні бюджетних коштів, використанні державного чи комунального майна.

В разі неправомірних дій або бездіяльності, проявленої байдужості з боку службових осіб органів Держфінінспекції України при  здійснені  своїх повноважень, Ви маєте можливість повідомити про це, скориставшись “телефоном довіри”.

З метою встановлення дійсних партнерських відносин та взаємної довіри, Держфінінспекція в Харківській області роз’яснює, що головним завданням служби є державний фінансовий контроль за використанням і збереженням державних фінансових ресурсів та майна. Управління буде вдячне Вам за передану інформацію та в рамках своїх повноважень, визначених чинним законодавством, надасть інформаційно-консультативні послуги з питань здійснення державного фінансового контролю , а в разі необхідності - перевірить інформацію в ході проведення планових ревізій.

Крім того, в Чугуївській міжрайонній Держфінінспекції, сфера діяльності якої розповсюджується і на м. Люботин, функціонує „телефон довіри” 712-12-18, за яким приймаються повідомлення з аналогічних питань.

Прес-служба Держфінінспекції в Харківській області