Веб-портал міста Люботин » Головна » Святкова зустріч, присвячена Дню захисника Вітчизни

 Святкова зустріч, присвячена Дню захисника Вітчизни
Автор: Chekardina   Додано:23 лютого 2013   Переглядів:1035   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 1)

21 лютого відбулася святкова зустріч, присвячена Дню захисника Вітчизни. Це святою, на якому засвідчують свою повагу тим, хто присвятив себе справі захисту Вітчизни: сивочолим ветеранам Другої Світової війни, воїнам-інтернаціоналістам, ліквідаторам аварії на Чорнобильській АЕС, всім, хто носив і носить зараз військову форму.

Цього дня ми знову повертаємося пам'яттю і серцем до грізних і незабутніх сто­рінок минулого, щоб ще раз осягнути, кому зо­бов'язані мирним небом над головою, можливіс­тю жити і ростити дітей та онуків.

Святкова зустріч, присвячена Дню захисника Вітчизни

 

У далекому 1979 році Радянська влада ввела наші війська в Афганістан. Багатьом нашим воїнам довелося виявити відвагу, мужність та героїзм в бойових операціях тієї неоголошеної війни. Їх скроні до часу посивіли, вони не по книжках і не по навчаннях пройшли сувору школу життя і з честю виконали свій військовий обов’язок перед Вітчизною. Ми завжди будемо пишатися їхнім подвигом.

Захист Вітчизни не завжди пов'язаний з воєнними подіями. Спалах на Чорнобильській АЕС яскраве тому підтвердження. Ціною свого здоров’я і життя довелось рятували рідну землю ліквідаторам цієї аварії. За покликом Вітчизни вони опинились в самому пеклі радіаційної катастрофи і захистили собою людство від страшних наслідків смертоносного вибуху задля сонячних ранків, солов’їних пісень та здоров’я наших дітей. 

Україна сьогодні – незалежна держава. Українські Збройні сили покликані охороняти спокій нашого народу. Захищати Батьківщину – це почесний обов’язок.

Святкова зустріч, присвячена Дню захисника Вітчизни

Зі святом присутніх привітали: Володимир Олексійович Теличко, міський голова, голова Люботинської організації ветеранів України – Іволгіна Валентина Олексіївна, Віталій Івановича Кізім – моряк-підводник, Почесний громадянин м.Люботина, депутат міської ради, полковник запасу Олександр Сергійович Нечипоренко.

 

Святкова зустріч, присвячена Дню захисника Вітчизни

 

Шановні захисники Вітчизни! Ми вітаємо вас з цим чудовим святом. Бажаємо вам  миру у  вашому домі, сонячних ранків, мирних світанків, радісного сміху дітей і онуків у ваших домівках. Щастя вам, здоров’я , миру і злагоди.