Веб-портал міста Люботин » Головна » Всеукраїнська акція „Почуй світ” в місті Люботин

 Всеукраїнська акція „Почуй світ” в місті Люботин
Автор: Svetlana   Додано:22 квітня 2013   Переглядів:1014   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 1)

     З метою впровадження програми діагностики, лікування та реабілітації дітей з вадами слуху, за ініціативою Всеукраїнського благодійного фонду „Серце до серця”, Міністерства освіти України, Міністерства охорони здоров”я України, Міністерства у справах сім”ї, молоді та спорту України  проводиться Всеукраїнська   акція  „ Почуй світ ”  для надання  благодійної допомоги дітям з вадами слуху. Метою акції було - збір коштів на придбання медичного обладнання та закупівлі слухових апаратів для дітей з вадами слуху.

       Під час акції 11 квітня 2013 року працювали волонтери Люботинського МЦСССДС, які збирали кошти в скриньки в місцях скупчення молоді та участь у акції взяли трудові колективи міста. Ніхто не залишився осторонь цієї благодійної справи. В рамках акції волонтери ЛМЦСССДМ зібрали  530 грн.

 Разом ми допомагаємо дітям, у яких проблеми з слухом. Долучитися до корисної справи важливо, виховати потребу робити добро необхідно, тоді світ стане добрішим, життя кращим  та повнішим.

      Слова вдячності говоримо кожному, хто відгукнувся і взяв участь у акції, хто знайшов можливість допомогти хворим дітям. Добро повернеться добром всім! Хай ваші серця завжди будуть відкритими до дітей!

 

Головний спеціаліст

                                                       Люботинського МЦСССДМ

                                                        Пахомова Т.В.