ОГОЛОШЕННЯ
Автор: Svetlana   Додано:24 квітня 2013   Переглядів:977   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

ОГОЛОШЕННЯ

про набір претендентів на стажування в Німеччині за Програмою перепідготовки

управлінських кадрів для сфери підприємництва «Українська ініціатива»

 

    Харківська регіональна робоча група Міжвідомчого центру з організації перепідготовки управлінських кадрів для сфери підприємництва (РРГ МЦПК) повідомляє, що в рамках Програми перепідготовки управлінських кадрів для сфери підприємництва «Українська ініціатива» Міністерство економічного розвитку і торгівлі України 22-23.05.2013 планує проведення конкурсного відбору претендентів на стажування в Німеччині.

  Прийом документів здійснюється до 16.05.2013 Секретаріатом Харківської регіональної робочої групи Міжвідомчого центру з організації перепідготовки управлінських кадрів для сфери підприємництва за адресою: 61022, м. Харків, пл. Свободи, 5, Держпром, 3 під’їзд, 5 поверх, кімната 77, тел.: (057) 705-10-30. Подача документів здійснюється особисто претендентом.

 

Вимоги до фахівців:

особи віком до 40 років, які мають вищу освіту (магістр, спеціаліст);

досвід роботи не менше одного року на управлінських посадах вищого і середнього рівня підприємств та організацій будь-яких форм власності;

місце роботи – українське підприємство, зацікавлене в установленні ділових стосунків з підприємствами Німеччини;

володіння іноземними мовами (англійська/німецька).

 

Не передбачається участь у Програмі державних службовців, керівників закладів освіти, наукових і медичних закладів, а також працівників закордонних фірм і представництв - нерезидентів України.

 

Перелік документів для участі в конкурсному відборі претендентів на підвищення кваліфікації спеціалістів з метою їх подальшого стажування в Німеччині:

  1. Заява претендента на ім’я голови регіональної робочої групи – Сапронова Юрія Анатолійовича (довільна форма).
  2. Анкети на українській мові, три форми: анкета спеціаліста, інформація про підприємство, рекомендація керівника (офіційний сайт Міністерства економічного розвитку і торгівлі України www.me.gov.ua у розділі МЦПК/Інформація для/Претендентів на перепідготовку і слухачів/Програма для заповнення анкет), затверджені підписами керівників та печатками підприємства (організації).
  3. Анкета на англійській/німецькій мові ( у залежності від вибору мови стажування кандидатом), яка знаходиться на сайті www.inwent.org.ua у розділі «Програма підготовки менеджерів»/Інформація для кандидатів на стажування.
  4. Проектне завдання (методичні рекомендації щодо його розробки знаходяться на сайті www.inwent.org.ua).
  5.  Копія паспорта (стор.1,2 та стор. 11-13).
  6. Копія закордонного паспорта.
  7. Копія диплома про вищу освіту (магістр, спеціаліст).
  8. Фотокартка 3х4 (4 шт.).
  9. За можливістю – список німецьких фірм, з якими стажер хотів би встановити контакти під час стажування.

10. За можливістю – матеріали (буклети, флайери, фотокартки, візитні картки, зразки продукції тощо) для презентації свого підприємства перед німецькими компаніями.

 

Більш детальну інформацію модна знайти на сайті www.inwent.org.ua у лінку  Програма перепідготовки менеджерів