Веб-портал міста Люботин » Головна » УПСЗН повідомляє:

 УПСЗН повідомляє:
Автор: Chekardina   Додано:30 квітня 2013   Переглядів:1362   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 1)

До відома мешканців міста, які використовують для опалення тверде паливо!

 

Управління праці та соціального захисту населення повідомляє, що громадяни, які використовують для опалення тверде паливо, мають право звернутися до управління для призначення субсидії для придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива.

Для оформлення субсидії громадянин повинен заповнити в управлінні або надіслати поштою заяву та декларацію про доходи і майновий стан осіб, зареєстрованих у житловому приміщенні, за формами, затвердженими Мінпраці. При собі необхідно мати: паспорт, ідентифікаційний номер, довідки про доходи кожної особи, зареєстрованої у житловому приміщенні, домову книгу, технічний паспорт на домоволодіння, номера особових рахунків, відкритих в організаціях, які надають житлово-комунальні послуги, трудові книжки та пенсійні посвідчення.

Субсидія для придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива призначається один раз на календарний рік. Виплата цієї субсидії проводиться готівкою.

У 2013 році згідно розпорядження голови Харківської обласної державної адміністрації від 29.03.2013 № 116 «Про затвердження натуральних норм забезпечення населення твердим паливом і скрапленим газом для надання в 2013 році пільг і житлових субсидій за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам» вартість твердого палива складає 995,60 грн. за одну тонну та вартість скрапленого газу – 127,73 грн. за один балон.

 

При виникненні будь-яких питань щодо порядку та умов надання адресних соціальних допомог і житлових субсидій звертатись до управління праці та соціального захисту населення: м. Люботин, вул. Радянська, 26, кім.5 або за телефоном «гарячої лінії» - 741-16-06.

 


Відділ субсидій та
адресних соціальних допомог