Веб-портал міста Люботин » Головна » ЗАХИСТІТЬ ВЛАСНИХ ДІТЕЙ!!!

 ЗАХИСТІТЬ ВЛАСНИХ ДІТЕЙ!!!
Автор: Svetlana   Додано:30 травня 2013   Переглядів:1164   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 1)

    Якщо сьогодні природа подарувала теплий сонячний день, то стає радісно подвійно - тому що в перший день літа в багатьох країнах відзначається “Міжнародний День Захисту Дітей”. Цей день - один з найстаріших міжнародних свят започаткован він аж у 1925 році. Він покликаний звернути увагу громадськості на проблеми дітей і захистити їх від небезпек сучасного світу, а також посприяти духовному та фізичному розвитку підростаючого покоління усього світу.

    Саме шкідливі звички такі як вживання тютюну, алкоголю та особливо наркотиків - найбільша проблема сьогодення для підростаючого покоління українців. Згідно з даними експертів, кількість людей, залежних від наркотиків, в Україні вже стала більшою за 1 млн. осіб. 

     Наркотики, не важливо які, діють як отрута несуть руйнуючу дію на легені, печінку, нирки, стравохід, серцево-судинну систему, а головне на розум. Людина, що вживає наркотики стає залежною, вона стає рабою. Її бажання, думки, воля — все підпорядковано наркотикам.

    Зменшення толерантності до наркотиків, розуміння, що є добре, а що погано, розуміння дітьми, що вживати наркотики — це не модно та аморально, хороші стосунки дітей з батьками мають велике значення в боротьбі проти наркотиків.

      Виступаючи проти наркотиків, ми маємо розуміти, що ті, хто вживає наркотики — це не покидьки суспільства, а жертви наркотиків, яким ми маємо допомогти.