Веб-портал міста Люботин » Головна » З Днем Конституції України!

 З Днем Конституції України!
Автор: Chekardina   Додано:27 червня 2013   Переглядів:4563   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 1)

 

Шановні люботинці!

 

Сердечно вітаємо вас із державним святом - Днем Конституції України!


З Днем Конституції України!

28 червня 1996 року - це точка відліку нового етапу вітчизняної історії. Україна отримала важливий атрибут державності та основу суспільної єдності.
     Конституція України - це основний закон держави, який закріплює основи суспільного і державного ладу, що визначає напрямки розвитку держави і суспільства, основи організації та діяльності державних органів і органів місцевого самоврядування, встановлює конституційні гарантії здійснення прав і свобод людини,  визначає розвиток держави і суспільства, закріплює ідеали справедливості та рівноправності, які притаманні цивілізованим країнам світу.
     Для керівництва нашої країни, яке взяло  курс на поліпшення життя людей у державі шляхом проведення  реформ майже в усіх сферах, питання вдосконалення Конституції України є пріоритетним. Конституційний процес є запорукою історичної необхідності позитивних змін для забезпечення прозорості та ефективності влади, удосконалення механізму державного управління, подальшої демократизації суспільних відносин і посилення захисту прав людини.
     Ми твердо переконані, що зможемо побудувати сильну, процвітаючу державу на умовах глибокої поваги до основного закону України та неухильного його виконання.
     Щиро бажаємо вам здоров'я, щастя і віри у світле майбутнє України!

 

З повагою,

міський голова Теличко В. О.

секретар ради Гільова Л. В.