УВАГА! ЗАЛІЗНИЦЯ!
Автор: Svetlana   Додано:3 липня 2013   Переглядів:1172   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

   За 2012 рік на залізничних переїздах Південної залізниці допущено 4 дорожньо - транспортних пригоди на залізничних переїздах без охорони. При цьому загинула 1 особа, травмовано 5 осіб. Пошкоджено 4 локомотиви, розбито та пошкоджено  4 автомобілі. Всі  пригоди допущені по вині водіїв транспортних засобів, в тому числі по Харківській області – 1 випадок.

   На залізничних переїздах міста Люботин за 2012 рік допущено 8 випадків порушень Правил дорожнього руху водіями автотранспортних засобів через переїзд з охороною  23 км (зупинка Водяне), 5 порушень через переїзд з охороною 27 км (зупинка Любівка).

   Уже протягом I- півріччя   2013 року на переїзді 23 км допущено 4 випадки порушень, та 2 шт на переїзді 27 км.

   На повістці денній постає ще одне важливе питання : поведінка громадян в межах полоси відводу, а саме випас великої рогатої худоби.

   У червні місяці поточного  року на Одеській залізниці допущено випадок наїзду електропоїзду «Інтерсіті+» сполученням Дніпропетровськ- Київ  на велику рогату худобу, що призвело до затримки поїзда на 17 хвилин та  пошкоджено кабіну машиніста.  

   На дільниці Харків- Люботин у 2013 році працівниками залізничного транспорту проведена велика робота по оздоровленню колії, облагородженню полоси відводу Південної залізниці та зупиночних пунктів, було підвищено швидкість руху поїздів та введено в дію прискорені поїзди. На даній ділянці машиністу поїзда нелегко терміново зупинити поїзд. Йому необхідно колію довжиною 1 кілометра, а іноді навіть і більше.

    В цілях попередження вищезазначених випадків порушень ПДР водіями автотранспортних засобів при проїзді через переїзди та порушень випасу великої рогатої худоби в межах полоси відводу Південної залізниці  адміністрація  ВП «Люботинська дистанція колії» звертається до жителів міста з проханням  чіткого дотримання Правил проїзду через залізничні переїзди та Правил користування  залізничним транспортом.  

      Це зможе зберегти Ваше життя ! 

 

Начальник дистанції колії

А.Л.Яловенко