Шановні колеги!
Автор: Svetlana   Додано:30 жовтня 2013   Переглядів:1240   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 1)

 

 

Шановні колеги!

    Від  імені 46 депутатів Люботинської міської ради вітаю із професійним святом людей, чия праця сповнена гуманізму, милосердя і тепла - працівників соціальної сфери!

    Це свято тих, хто постійно опікується проблемами людей, забезпечує їх потреби. Вашу чуйність відчувають широкі верстви населення і, насамперед,  люди похилого віку та люди з особливими потребами, діти - сироти, малозабезпечені та багатодітні сім’ї, безробітні та звільнені з місць позбавлення волі.

    Піклуючись про людину, її майбутнє, забезпечуючи надання соціальних гарантій і допомоги тим, хто потрапив у складні життєві ситуації, ви робите вагомий внесок у розбудову громадянського суспільства. Щиро дякуємо вам за сумлінну працю і  наголошуємо: ми, депутати міської ради,  з вами єдині у прагненні соціальної справедливості, людяності, добра, у бажанні, щоб люботинці мали гідне життя. Ваша праця скромна і не завжди помітна, але сповнена душевного тепла. За це вам наша  шана і повага.  Ми переконані, що вам вистачить снаги, витримки і професіоналізму для подолання труднощів у справі поліпшення добробуту населення нашого міста, соціального захисту тих, хто його потребує. В свою чергу ми завжди готові допомагати вам у подоланні проблем громадян, у наданні соціальної підтримки мешканцям нашого міста.

    Зичимо  вам міцного здоров’я, добробуту, злагоди і домашнього затишку, звершення задумів, невтомного творчого пошуку, подальших успіхів. Нехай ваша компетентність, працьовитість, душевне тепло і надалі служитимуть людям, а свято принесе усвідомлення причетності до великої справи соціального захисту людини.

       Хай невичерпною буде чиста криниця ваших душ, а заслужена шана додасть сили та наснаги на нові здобутки у справі, яка стала вашим життям.

 

Л. Гільова, секретар Люботинської міської ради,

заслужений працівник соціальної сфери України