Веб-портал міста Люботин » Головна » Свято соціальної родини

 Свято соціальної родини
Автор: Svetlana   Додано:6 листопада 2013   Переглядів:992   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 1)

   5 листопада у залі засідань виконкому з нагоди Дня працівників соціальної сфери  зібрались всі соціальні працівники міста.  Перше слово привітань від міського лови Теличка Володимира Олексійовича, який подякував за працю всіх , хто працює у соціальній сфері , та нагородив грамотами і подяками Люботинської міської ради тих, хто досяг успіхів на ниві соціальної роботи у цьому році. Серед нагороджених працівники УПСЗН, і соціальні фахівці МЦСССДМ, працівники терцентру , і спеціалісти центру зайнятості, представники  служби у справах дітей і відділення Пенсійного фонду .

  Естафету привітань прийняла секретар ради Гільова Лариса Василівна, заслужений працівник соціальної сфери України. В її словах шана і вдячність тим, хто давно обрав нелегку професію соціального працівника, поради новачкам соціальної роботи і побажання добра і щастя. Особливий подарунок чекав на наймолодшого представника соціальної сфери міста, спеціаліста служби у справах дітей Мухіна Сергія Олеговича, який менше місяця працює  на цій посаді. Привітали колег директор центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Микитенко Марина Юріївна, директор територіального центру Бондар Галина Вікторівна, начальник служби у справах дітей Губська Надія Анатоліївна.

   Подарунком для всіх був концерт люботинських зірочок Будинку дитячої та юнацької творчості  під керівництвом Кузьміної І.О.

   Кульмінація свята – привітання почесного громадянина міста, помічника – консультанта народного депутата України Кацуби В.М., голови фракції Партії регіонів  Нечипоренка  Олександра Сергійовича, який висловив слова вдячності всім соціальним працівникам, наголосив на важливості і труднощах повсякденної роботи з людьми, що опинились у складних життєвих обставинах, передав найкращі побажання від народного депутата України Володимира Михайловича Кацуби і подарунки всім учасникам заходу.

   Атмосфера в залі доброзичлива і по – сімейному тепла, усміхнені обличчя соціальних працівників і дзвінкі голоси дітлахів, добрі слова й подарунки - і свято відбулось!

   Від імені  соціальних працівників міста Люботина велике спасибі народному депутату України Кацубі В.М.,  міському голові Теличку В.О., секретарю ради Гільовій Л.В., голові фракції Партії регіонів Нечипоренку  О.С. за увагу, за людяність, за свято!

 

                                                                                                      Приходько Л.М., начальник відділення територіального центру

 

Свято соціальної родини
Свято соціальної родини
Свято соціальної родини