Веб-портал міста Люботин » Головна » Бесіда “Розвиток етнокультурної компетентності підлітків, як одна з умов виховання культури міжетнічних стосунків”

 Бесіда “Розвиток етнокультурної компетентності підлітків, як одна з умов виховання культури міжетнічних стосунків”
Автор: Chekardina   Додано:6 листопада 2013   Переглядів:834   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 0)

На виконання у місті Люботині завдань Президента України щодо зміцнення міжнаціональної злагоди та порозуміння, задоволення культурних потреб національних меншин :

Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава заступником голови з виконавчих органів ради Кравченко Н.В. проведена в міській дитячій бібліотеці бесіда “Розвиток етнокультурної компетентності підлітків, як одна з умов виховання культури міжетнічних стосунків”.

До участі були залучені учні 6-7 класів Люботинських ЗОШ, головна мета заходу — виховання культури міжетнічних стосунків серед підлітків м.Люботина.

Захід проходив під гаслом “Я не згоден з тим, що ви говорите, але віддам своє життя, захищаючи ваше право висловити свою думку”.

Підсумовуючи свій виступ заступник міського голови Н.В. Кравченко зазначила “Радує те, що молодь виявляє зацікавленість до проблеми міжетнічних стосунків і це, звичайно, свідчить про те, що ми виховуємо небайдуже покоління, здатне співчувати, розуміти один одного, сприймати багате розмаїття культур”.