Веб-портал міста Люботин » Головна » «Слобожанські передзвони» - 2013 р.

 «Слобожанські передзвони» - 2013 р.
Автор: Chekardina   Додано:14 листопада 2013   Переглядів:1555   Категорія - [Головна]
 
 (голосів: 1)

«Слобожанські передзвони»

 

 

«Слобожанські передзвони» - 2013 р.


 

13 листопада 2013 року в кіноконцертному залі «Україна» (м. Харків) відбувся творчий звіт Люботина в рамках обласного огляду-конкурсу «Слобожанські передзвони», в якому беруть участь всі райони та міста Харківщини. Він складався з відеопрезентації, виставки майстрів декоративно-ужиткового мистецтва та концерту аматорських художніх колективів і окремих виконавців Люботина. Оцінювало творчість аматорів поважне журі, до складу якого увійшли провідні фахівці з різних жанрів мистецтва м. Харкова та області.

Наше місто завжди славилось талановитими людьми, і цей захід вкотре довів що люботинці напрочуд талановиті. Про це також зауважив міський голова Теличко В.О під час вступного слова. Він побажав усім учасникам концерту гарно виступити, і з його легкої руки все пройшло добре.

В концерті взяли участь колективи та виконавці міського будинку дитячої та юнацької творчості, дитячої музичної школи, міського будинку культури та окремі виконавці Люботина. Наші майстри народної творчості представили чудові роботи на виставці.

Велика подяка всім учасникам творчого звіту, їх батькам та організаторам.

Дякуємо міському голові та всім небайдужим за всебічну допомогу.

Окремі слова подяки Почесному громадянину м. Люботина, директору спеціалізованого комунального підприємства «Харківгорліфт» Кандаурову А.І. за його допомогу у надані чудової зали ККЗ «Україна».

Наше місто вкотре гідно представило свою творчість на обласному рівні. Огляд-конкурс «Слобожанські передзвони» триває. Гала-концерт та нагородження переможців відбудеться в березні 2014 року у Харківському національному академічному театрі опери та балету ім. М.В. Лисенка.

 

«Слобожанські передзвони» - 2013 р.

 

 

 

«Слобожанські передзвони» - 2013 р.

 

 

 

 

Директор міського

будинку культури

Р.Л. Еткало

 

 

Харьковские известия:

http://izvestia.kharkov.ua/tv-proekty/hi/958/1149336.html